mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
tiez uz na niejaku dobu koncim. oddychni si a vypusti problémy z hlavy na chvilku. paaa zatial
no dadah idem, sa mi nejak toci hlava,takze sa idem poriadne napit a trochu lahnut, vecer este pridem, majte sa pekne zatial
prepac, bola som odbehnuta. ano presne tak. ale ja tvorim civilnu cast studentov
to co je za skratka? policajti?
na akademiu PZ
a na aku vysku to chodis?
ano na vysku treti rok. ale nebudem to s tym ucenim prehanať. len prečitam a stači. ved zatial o nič velké nejde. no ale za mesiac ci dva, ani presne neviem ma čakajú štátnice, tak sa treba šetriť do vtedy. mna čaka zehlenie zajtra:-))
no zehlit a mozno henten pride a ked nie tak telka... a ako to mas ty s tym ucenim? neviem ci si spominala, na vysku chodis?
netusim. mala by som sa trosku uciť, tak snad sa k tomu odhodlam, ale ako sa poznam najskor zvolim relax pred telkou a mozno potom pouvazujem nad učenim. a ty mas nejaky program?
dobra si, bonzovat na seba:-))) nebol to darcek na velantina ale k tomu, ze sme sa dali dokopy... co budes dnes este robit?