mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ok vsak mu mozes povedat, ale nema asi moc zmysel to s nim podla mna rozpytvavat...staci podla mna par vieta dat mu najavo...ze je debilll a si na dvecou a netrapi ta to...
no neviem, ale pisala som na to ze urcite to nemozem skoncit smskou, musim mu povedat, co si o tom vsetkom myslim... nech si nemysli ze zas nejakej presiel cez rozum
len ze si na to nereagovala....uplne nieco od veci si napisala..ale ok.
ano preco?
si si precitala co som ti sem napisala???
no ja sa tak ustavam od smiechu, pisem si z jeho jednou "obetou" a on jej povedal ze neni na skv:-))))))))))))))
ach jaj, tak na co cakas, ja by som uy ani cas na nho neminala....posli ho doprdele v sms...aspon budes na koni a mat dobry pocit..on s a stebou tiez neserie s prepacenim ppovedane...a mozno uz uz ani neberie vas vztah za vas vztah...a berie ho za ukonceny....ked ta skoro uplne ignoruje..a nechce sa s tebou stale stretnut a furt si nieoc vymylsla...jemine aky je to slaboch....a sebec...no vsak ty vies...ak si uz dost silna, radim ti, bud na koni a napis mu....je koniec. a nic viac..uy sa mu neozyvaj... vsak ta ani trapit nemusi..co sa s nim bude diat dalej..myslim, ze aj ty si mu max ukradnuta..podla toho,ako sa chova...
ahoj, no ja to znicim, ale az ked mu poviem definitivne zbohom
aoj janka tak ako? ja som po rozchode vyhodila vtedy vsetky jeho veci, co mi kedy dal..a este predtym som ich aj vsetky ponicila..som si tak vybijala zlost aj zial dohromady...neviem, ako moc si ho lubila...cize hadam vies, co s tymi vecami treba urobit...frajer, co ma nechal vtedy po roku zo dna na den...bol moj prvy..takze to bola z mojej strany laska az za hrob..cize som potrebovala vsetko znicit....po druhom rozchode, ktory som ale iniciovala ja, som si zas vsetko nechala...lebo spolu dobre vychadzame ..cize.to zalezi tak nejak odtoho...
a som tu zas, ani spat sa mi nechce