Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

akoze jahodova milka, lepsiu cokoladu ani nepoznam a to sme isli minule s kamaratkou z omse a ona ju vytiahla z bundy, no sme sa jej prejedli a na to kinder cokolada, bolo nam zle ale hlavne veselo

dadah

ale z toho všetkého, čo som čítala, ty nemaš dôvod sa z nicoho obvinovať a nemala by si ho mať ani keby si sa cez rp nedozvedela tie špinavosti. urobila si všetko, čo bolo v tvojich silach, aby váš vzťah fungoval a snažila si sa ho aj zachrániť.

dadah

treba tu stratu nejako vykompenzovať. mnam dala by som so jahodovú milku. mať ju tak len pre seba a nikoho neponuknuť, hi:-))

dadah

nemusis mať z toho vyčitky. len si sa utvrdila v tvojom rozhodnutí. mozno keby si to nečitala, nezistila by si aky v skutočnosti je podliak

jankaaa

on ani nevie ci pride:-))) ale ako si spominala, kto vie ci vobec este pride... a najlepsie je ze za mesiac a pol mi ma priniest psika, kto vie ci mi aj toho prinesie

jankaaa

no ale inak ja sa hanbim ze som sa mu naburala do pokecu:-)) ale bolo to jeho donutenie a kamoska povedala ze by ma nikdy nechcela podviest a ze kam sa na mna hrabe Kolomobo:-))) no trochu srandy treba... a ked mal fakt ten 5rocny vztah ako mal a na dialku a nikdy ju nepodviedol, tak mu to akurat dorazilo na mozog a siblo mu z toho rozchodu, ked sa takto sprava

dadah

vidis, asi to tak s tym babom žial malo aj byť. on by sa o teba nevedel postarat. nemyslim finančne, ale nevedel by ti dat to, čo žena naozaj potrebuje.