mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
necudovala by som sa kedy sa to nezakladalo na pravde. mu to prislo asi vhod tak sa toho francuzska chytil. asi vedel ako to cele medzi vami dopadne. sám ťa vlastne prinutil k takému "drastickému" riešeniu. žeby jeho strategia. mozno som až moc paranoická
dadah ved to, to babo ma mrzi najviac:-(( a tiez sa pozastavujem nad tym, ze ako verit tym ostatnym?? ale zas netreba hned hadzat vsetkych do jedneho vreca a verit a modlit sa, aby prisiel ten pravy
dadah vies ze aj ja som nad tym uvazovala, ze ci to nie je vymysel, to francuzsko? ale nie je, lebo mi povedal, ze mi v pohode donesie zmluvu a takisto som sa pytala jedneho kamosa, co tam robi a povedal, ze tam sa fakt chodi do toho francuzska... len ci mi povedal este ten kamos, ze nechape, ako sa tam dostal, ze tam chodia ako sa tak hovori "vyvoleni"... a ze nechape ako by sa tam dostal, ked tam nema nejaku znamost a to myslim ze fakt nema... a mozno si to nakoniec fakt vymyslel
a este mi rozum zastáva pri tom, ako chcel mať s tebou vlastne dieťa, keď mu zálezí len na sebe samom. to si ako predstavoval, ze bude sa podielať na jeho výrobe a potom už jeho dalšia činnosť hasne. aaaaaaaa som z neho fakt vytočená. dobre si sa rozhodla. nemáš čo ľutovať. od takýchto chlapov ruky preč. ja mam obavy z toho, že nie je žiaľ jediný takýto na svete a nikdy nevieme komu sadneme na lep. to sa už fakt nedá žiadnemu veriť?!!
ahojte. suhlasim, treba sa s nim este stretnuť a všetko mu to vypluť do tváre, aby aj on pochopil, ze zena nie je tvor naivny a vie si pospajat nejake súvislosti. či sa ozve jeho svedomie, to sa ručiť nedá kedze on skáče z jedného vzťahu do druhého ako nič. možno tak na jeho vlastné zamyslelnie bude ten posledný rozhovor užitočný. a teraz ma aj napadlo, že či ta jeho cesta do francúzska nebola len výmysel, ale to uz asi aj ja moc podozrievam.
ved to, ja mu to ani nejdem povedat nejak v zlom, len aby sa spamata, lebo si preserie cely zivot, sak uz ma 24, nie je to vela, ale ak takto bude pokracovat dalej, pokazi si ho cely, ale aj tak ho ma pokazeny cely... pretoze on nebude verit ziadnej zenskej, lebo vie aky dokaze byt clovek zly, ako on klamal, bude sa bat ze aj jeho budu zenske klamat... a najhorsie co moze byt je fakt, ked clovek nema pokoj na dusi
ani sa ti necudujem,ze mu chces este vsetko povedat,ale keby si to chcel on aspon uvedomit co vsetko zle robi :(
ze bez vyznamne:-)))pre mna je vyznamne:-) a on tak o svojom kamaratovi este pisal, ze s jednou je cez a s druhou vecer v aute, ach jaj, tusim to pisal o sebe... juj a bodaj by dnes prisiel, uz si to potrebujem doriesit, vsetko, i ked to je vyriesene vsetko, ale konecny rozhovor k tomu potrebujem urcite
pisem ti jedno veeelikanske plus,aj ked je pre teba odo mna bezvyznamne ale mas ho mat. :))))))))))))))))))))))))))
no len dokedy:-)))tak urcite ma este chytia aj zle nalady:-))) ale hadam nie, som rada ze som taka aka som... a som rada, ze aspon moji kamarati to o mne vedia