mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Som fakt rada,ze uz vidis problem jasno a nedavas si sama sebe vinu.Lebo to bola blbost,aby si sa ty obvinovala a pri tom tym,ktory pochybil je tvoj priatel.
idem si zrelaxnut do vane a potom sa ozvem, tesim sa na teplucku vodicku, juuuj a popiste este nejake postrehy, ked sa bude dat:-)
pri nom sa podla mna treba popalit a skusit to na vlastnej kozi, lebo fakt, on sa vie nesmierne pretvarovat a klamat... do kelu, sak ja tomu tiez neverim doteraz a som sa skoro zacala obvinovat, ze vsetko bola moja chyba
to chce cas a pride na to naozaj sama.Ale "cervika"si jej uz do hlavy nasadila,takze ked si to necha ulezat a da si do kopy dve a dve,tak uveri...
radana no sak mi napisala, ze mozno to zisti aj sama, ale aj tak verit nechce, chapem ju, keby to mne niekto povedal,tiez by som neverila... elisa, no tusim viac zien pozna takychto chlapov
všetko som si precitala tu o tom, keby bol z okresu stara lubovna tak by som povedala ze ho poznam, uplne som mala takého istého
sak ona to casom zisti aj sama,ze co je on za kvietok.
teraz este pisem s tou babou co s nou paktoval, chudiatko, ona nevie comu ma verit
sak aj je sobota.A ty teda ani nebudes klamat ako on :)))))))))))))
livethedream tu ide ale o to ze ja ked som s nim bola tyzden, tak uz vtedy si pytal cislo od inej baby, ale to som sa dozvedela vcera alebo dnes, to je jedno... podla mna ma nikdy ani nelubil, nechapem ho... a radana, no ked sa ma to spyta tak mu poviem, hmmm no fakt ze dnes je sobota