mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
neni ste tu baby?
no ok, uz vas pocuvam... co budete mat dobreho na obed?
mas pravdu, prepac... nick mam jankaa26
ach jaj a zase riesis, jani rady tvojim uskom idu dnom a druhym von, vsak? netrap sa tym chujom prosim ta. a to ci sa citi vinne ci nie, vie len on..ale najpravdepodobnejsie mu to je ukradnute a riesi mozno vzplanutie citove k nejakej z tych xyz bab momentalne,zatial co ty si tu kladies milion otazok a riesis neriesitelne v jeho pripade
no moja, ak narazas na tehotenstvo...ja by som na tvojom mieste hned zajtra bezala ku gynekologovi a ak by som bola tehotna, tak by som si to nechala vziat asi...v tomto tvojom pripade myslim...alebo ak by si bola v tom, chces si to nechat, inak prosim ta, kolko mas rokov?ja 24 btw ja som tiez na pokeci aky tam mas nick? napisem ti
este som sa chcela opytat, myslite ze on vo svojom vnutri je presvedceny o svojej nevine?
baby mna napina a nie je to z dusevnej nepohody, lebo tu nemam...
livethedream dakujem opat za tvoje slova,mas pravdu
vies, on aj keby zrovna vedel, ze si ho odhalila, a ze mas vo vstekom pravdu, on si nic ale nic neprizna, lebo nema na to..a mozno je taky blby, ze si ani neuvedomuje ze sa chova ako chuj, ked blazni a taha za nos xyz bab...asi mu to robi dobre...ale ty to nemusis riesit..je to jeho vec...kasli uz nanho..nech si robi co chce, predsa nebudes riesit jeho spravanie..moze ti byt ukradnuty cely ako je...proste hop vyskrtni zo svojho zivota nadobro...a zazelaj mu vela stastia , to sa bude len divit:))))
jani, ja mam pocit, ze jemu je vsteko jedno...chapes, nic uz neriesi s tebou...zije svoj vlastny zivot, ako chalan bez chrbtovej kosti..inak sko som si vcera citala,. ze na teba zautocil, ze vlastne este z teba urobil chuderu..to som presne ocakavala...najlepsia obrana je utok...on ma potom dobry pocit..ze z teba urobil chuderu a tu zlu..ze on je nevinny..typicke...pre slabochov a zbabelcov, uz ho absolutne neries.je to tazke neriesit, ale vber mi, skoda zbytocne aj na neho plytvat myslienkami, lebo ti to odobera zbytocne len energiu a dusevnu silu...tam sa radsej daj dokopy a setri sa pre niekoho ineho
baby ale ja mam pocit ze jemu furt nedoslo, ze viem vsetko, ked mi bol schopny stale klamat