Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no sak aj ja uz pojdem spat, aj ked asi nezaspim...dobru noc vam vsetkym prajem, tak zajtra sa tu hadam zas stretneme, aspon na chvilku:-) papa

dadah

mate aj nejaké spoločné fotky? ja osobne som nemala silu vymazať fotky jeho. ani nevymažem, teraz určite nie.

dadah

no nepripisovala si vtedy tomu velky význam. možno si to pochopila ako vtip. možno to tak bolo aj mienené. zabudni na všetko čo bolo.

dadah

ranilo ťa, že to spomenul. nevie, čo hovorí, chcel ti len ublížiť, nič iné by som za tým ani nehladala. len verbálnu pomstu

jankaaa

inak raz mi povedal, ako mu kolega povedal, ze peto, ako je mozne ze si s tou istou holkou 3mesiace... sa chlapec trochu prekecol... ja som vtedy na neho tak kukla a nejak to zahovoril, preco som si to uz nevsimala vtedy?

jankaaa

baby ale ako moze povedat, ze som si to vymyslela???? sak bol tiez pri tom a tiez sam videl ako ma napinalo... ach, na co to zas riesim?