mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
janka to chce klud.... :) rozmyslala som nad tym a vies co? mozno by bolo aj lepsie, keby si sa uvolnila a predsa len poplakala. mozno by sa ti ulavilo a bolo by ti aj lepsie a potom by si to hodila za hlavu. ty si ho predsa lubila a bola by to prirodzena reakcia :) a mimochodom, nechaj veci plynut same, vsetko sa vyriesi. nemysli na to, ze zajtra zavola a pokazi ti den! ty si to od neho nenechas, pekne sa mu vysmejes za jeho blabotiny a ides dalej. zacni si uzivat single zivot :) je paradny :)
vitana to bolo pekne od teba ze neskutocne neskutocna:-) dakujem... ale priznam sa, obcas ma chytia take nalady, ze mi ho je luto, ale za to co povedal, ach... neplakala som este, ale dnes rano som skoro spustila a potom som si povedala NIE... zajtra pravdepodobne zavola a zas ma zacne obvinovat, uz to vidim.. tak neviem, asi sa ho spytam, ci sa chce citit nevinne, ked toto robi. fakt neviem co spravim...
som tu, hned sa ozvem
takze uz precitane :) na toto som si cas najst v praci musela, ale nic nelutujem :)
takze v prvom rade, Janka, si neskutocne neskutocna :) urobila si tu najlepsiu vec na svete!!! vsetky tu sme na teba patricne hrde. urcite baby so mnou suhlasia :) uz ked sme pri tom, radana a dadah, boli ste zlate ako ste janke pomahali...tie vase prispevky som dosloval hltala :)
no a este k tomu uboziakovi: vlastne ani neviem, co napisat, lebo nadavok tu uz bolo na neho dost a podla mna nestoji ani za zmienku :( proste je to jeden hnusny bezcitny slaboch. ked uz "pouzil" vase dietatko ako zbran, tym klesol na plnej ciare a nezasluzi si tvoju ani jedinu jednu slzicku :)
dufam, ze si este neplakala...lebo viem, ze to moze na teba prist, mozno po par dnoch, ked ti to vlastne vsetko "dojde". ale neboj, aj ked si predsa len poplaces, vsetko prejde a bude dobre :)
Teraz vsak ale musis zistit ako to vlastne je s tym tvojim tehotenstvom. Dufam, ze tu niesi preto, lebo si prave u gynekologa! ako uz pisala livethedream, nevahaj a smykaj!!!
Zatial tolko, ked tu budes, ozvi sa :)
papa
ahoj jankaaaaaa :)
uz som konecne tu, cely vikend som nebola doma, tak som nemala net a neviem o co som prisla.
prosim prosim, teraz nemam cas vsetko citat, tak mi tak v skratke napis, co sa stalo :((
a ja si to potom vseeeeeeeeeetko precitam :)
vitana kde si sa stratila? dlho som ta tu nevidela
bre rano, nic nove, az zajtra:-)
caute,co nove??
stali sa dnes nejake udalosti?
ahoj janka. ja som tu. citala som si, čo tu dnes pribudlo.