Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

janka to chce klud.... :) rozmyslala som nad tym a vies co? mozno by bolo aj lepsie, keby si sa uvolnila a predsa len poplakala. mozno by sa ti ulavilo a bolo by ti aj lepsie a potom by si to hodila za hlavu. ty si ho predsa lubila a bola by to prirodzena reakcia :) a mimochodom, nechaj veci plynut same, vsetko sa vyriesi. nemysli na to, ze zajtra zavola a pokazi ti den! ty si to od neho nenechas, pekne sa mu vysmejes za jeho blabotiny a ides dalej. zacni si uzivat single zivot :) je paradny :)

jankaaa

vitana to bolo pekne od teba ze neskutocne neskutocna:-) dakujem... ale priznam sa, obcas ma chytia take nalady, ze mi ho je luto, ale za to co povedal, ach... neplakala som este, ale dnes rano som skoro spustila a potom som si povedala NIE... zajtra pravdepodobne zavola a zas ma zacne obvinovat, uz to vidim.. tak neviem, asi sa ho spytam, ci sa chce citit nevinne, ked toto robi. fakt neviem co spravim...

vitana

takze uz precitane :) na toto som si cas najst v praci musela, ale nic nelutujem :)
takze v prvom rade, Janka, si neskutocne neskutocna :) urobila si tu najlepsiu vec na svete!!! vsetky tu sme na teba patricne hrde. urcite baby so mnou suhlasia :) uz ked sme pri tom, radana a dadah, boli ste zlate ako ste janke pomahali...tie vase prispevky som dosloval hltala :)
no a este k tomu uboziakovi: vlastne ani neviem, co napisat, lebo nadavok tu uz bolo na neho dost a podla mna nestoji ani za zmienku :( proste je to jeden hnusny bezcitny slaboch. ked uz "pouzil" vase dietatko ako zbran, tym klesol na plnej ciare a nezasluzi si tvoju ani jedinu jednu slzicku :)
dufam, ze si este neplakala...lebo viem, ze to moze na teba prist, mozno po par dnoch, ked ti to vlastne vsetko "dojde". ale neboj, aj ked si predsa len poplaces, vsetko prejde a bude dobre :)
Teraz vsak ale musis zistit ako to vlastne je s tym tvojim tehotenstvom. Dufam, ze tu niesi preto, lebo si prave u gynekologa! ako uz pisala livethedream, nevahaj a smykaj!!!
Zatial tolko, ked tu budes, ozvi sa :)
papa

vitana

ahoj jankaaaaaa :)
uz som konecne tu, cely vikend som nebola doma, tak som nemala net a neviem o co som prisla.
prosim prosim, teraz nemam cas vsetko citat, tak mi tak v skratke napis, co sa stalo :((
a ja si to potom vseeeeeeeeeetko precitam :)