mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahojte baby, akurat som dala varit, teda dusit maso, robim madarsky gulas xixi
no aj ja som bola zatazena na mackov pu, od byvaleho nie toho prveho ale druheho ich mam aspon troch...a nevyhodila som ich, odpocivaju v satniku na policke jj ked je nieco pekne, netreba to vyhodit teda pokial by ti ho to nemalo pripominat az tak ze vzdy by si sa rozplakala, keby si videla macka pu, ak je to v pohode, tak si ho urcite nechaj..a citat znovu sms a rozcitlivovat sa zbytocne..co ja viem...ja som to vymazala hned vtedy...pamatam sa, ako som stlacila vymazat vsteko v tom momente, ako sa za$ nim zavreli dvere a bol koniec..slzy s a mi kotulali po tvari, srdce zvieralo,ale urobila som to, aspon so si tie pekne slova furt necitala dokola..lebo uz nemali ziaden vyznam...a nic neznamenali,,.,
sms vymazane a zas ma chyta nalada sebaobvinovania, do kelu
no hej a pomaly ich budem mazat a uz som vyhodila aj veci od neho ale toho plysaka si necham, ten je krasny, macko pu:-)
sak precitat si ich mozes,za to nic nedas. :)
idem este vymazat sms, rozmyslam len ci si ich este precitam
spravne,on nestoji za to,aby si sa trapila.
akurat v noci co ma napinalo, to bolo vsetko a dufam ze to bolo z neho... ale nerozmyslala som nad nim, hodila som to za hlavu
ahooj,ako sa mas?
no asi varite alebo nieco, idem sa aj ja obliect a pomoct nieco do kuchynie:-)
bre ranko baby, alebo doobedie