Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

dadah

ale necudujem sa ti, že si mu naletela. ked mal aj taky vztah k tomu nenarodenemu dieťatku. aj napriek tomu nič nelutuj, čo sa jeho tyka

dadah

fuha, tak to som necakala, ze už takuto vybavu ste mali. je mi to ozaj luto. neviem, ale mam pocit, ze by to tie predmety pripominali len zle casy a stratu. keby som si to ja zobrala, tak by som to najskor niekde odlozila, kde sa len tak skoro nepozriem.

jankaaa

ved to, ak ma niekto 5 rocny vztah a lubil tak ako tvrdil on, tak by si nezacal hned s inymi zenskymi... dadah nemam na to guraz zobrat si tie veci, uz len preto ze su to topanocky a knizka pre babatko, fakt nemozem, radsej nech to spali, nemam na to silu, este po tom co povedal

dadah

jaj, no tak ak je to v tvojich schopnostiach, tak tie veci preber, ale hlavne sa nenechaj od neho presviedčať o ničom.

dadah

každy sa raz musí popáliť. ja si rovnako o sebe myslím, že mam dobrý čuch na ľudí, ale zmýlim sa aj ja. u neho ti to proste nevyslo. bola by som rada, keby to malo iny vysledok, ale žial on je iný ako si si predstavovala. pred tym si netusila, že je taky sukničkar a teraz sa o tom presviedčaš a davaš si dokopy aj suvislosti z minulosti (myslim, to že bol schopný nadviazať nový kontakt takou bleskovou rychlosťou po ukonceni pat rocneho vztahu)

jankaaa

ale ak vam mam pravdu povedat, mam super intuiciu, uvidim cloveka, otvori usta a nejaky pocit k tomu a hned viem na com som, co je on zac, proste to viem, ale on bol jediny, pri ktorom som sa zmylila, strasne moc, nechapem to, preto nemozem uverit tomu ze je taky, nejde mi to do hlavy