Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

a jasne ze mu nepoviem o tom nicku, to by som naozaj pokaslala, ale hentomu tiez nenaleti, ale co, nepoviem mu odkial to mam, je mi to jedno

jankaaa

tiez som rozmyslala ze si s nou uz pisat nebudem, ale aj tak som si pisala... co uz... no dotiahnut dokonca, do akeho? sak uz je to na konci nie? vies ako, jemu nieco hovorit, ako spominali baby, ani to s nim nehne, bez chrbtovej kosti je, nic nepomaha a ja si darmo deriem hlas, tak neviem co mu mam povedat

vitana

no uz nevadi teraz. dotiahneme to do konca, neboj nic. stretnes sa s nim, ale nebudes mu hovorit, ze naburala na jeho nick! to by otocil proti tebe. "normalne si na tu babu natrafila na pokeci, normalne ste si pisali a dozvedela si sa toto" hadam by to mohol zozrat.
Janka este jednu vec. uz si nepis s tou babou! ja by som si davala teraz velky pozor, lebo fakt sa to moze skoncit velmi zle! nechaj ti dvoch tak, nech si toto doriesia medzi sebou. Ty si sa s nim rozisla, pre teba to haslo, koniec, finito. Riesit uz jeho neveru, teraz nema zmysel. Samozrejme povedz mu, ze o tom vies, to je jasne, ale neries, budes iba ublizovat sama sebe. Niekedy je lepsie nevediet :( a neboj, bude to dobre :)

jankaaa

no a potom zas uz nemal argumenty, tak sa odhlasil, ze nebude toto citat... vlastne preto som chcela byt s nim osobne, aby nemohol zlozit mobil alebo sa odhlasit... ale co uz, nevydrzala som

jankaaa

ja som mu to uz hovorila na icq, lebo som to nevydrzala, lebo zas klamal... sak si si citala asi ze ako jednej babe povedal, ze je od pondelka do pondelka v cesku a hlavne ze za mnou bol v utorok... a ked sa vo stvrtok nudil, tak neprisiel, ze pride cez vikend, jasne ze nemohol... tak som mu vsetko povedala, ze o vsetkom viem, jeho dotaz bol ku koncu uz len taky, ze on nikoho neklamal. ZASNEM. fakt mu nedoslo, ze som si to vsetko precitala... a pisala som s tou babou, co ju zas namotava... tak sa prihlasil na net a mi napisal, ze no sarinka ta pozdravuje a ze sa dobre bavila... neverim mu, ta baba mi teraz stale pise a vyzveda, ze ako to bolo, takze chrobaka v hlave ma

vitana

he he, no tak na to sa tesim aj ja :) len mu daj, sviniarovi. zrazu chce prist!!! a kde bol doteraz? ale stretnut sa musite, jednoznacne. musis mu povedat, ako ta hnusne klamal. hovado jedno chlapske chlpate :))

jankaaa

no len ja nerada zijem sama, je to tak, ale nic silit nebudem, je to lepsie ako byt s nim a chlapov urcite nechcem dlhsiu dobu vidiet... a este planuje v utorok alebo cez vikend prist, tak sa moc tesim ako mu poviem, ze mi prisla kamoska z londyna a ze nemam na neho cas