mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ma zajtra dojst teda?Myslis,ze dojde naozaj?
zas si tu robi niekto reklamu? zaloz si svoju temu
ahoj radana, nic nove, uvidime zajtra
preco je tvojim problemom? Mal by byt radostou, nie?
caute,caute,co mate nove?
uz si isla z roboty?
ano, presne toho, i ked mozno si tam najde zas niekoho... ale mam z neho taky pocit, ze sa tam boji ist, ale je to jeho volba
ano, 5 rokov, je taky kriticky cas pre vztah...vela vela ludi sa po tomto obdobi rozchadza.
ozaj a preco si myslis, ze sa boji? ze tam bude sam? v cudzom prostredi?
aj ty si sa rozisla po 5rokoch? to sa tusim vsetci rozchadzaju po takomto case... no mas pravdu, druha baba to isti... ale skor mam pocit ze ma z toho francuzska strach... ale co som ja uz mala pocit ohladne neho:-)
Janka, po tych dvoch mesiacoch mu nic nepride, never tomu. On neni taky typ, uvidis, o par tyzdnov, resp. dni bude mat uz druhu babu.
Inak ja som svojho byvaleho tiez tak nechala, ale cez telefon. Neskor som si uvedomila, ze to nebolo odomna pekne. Tak sme sa este stretli a porozpravali, no ale to bol trosku iny pripad. To bol rozchod po piatich rokoch...
no chcela som,kvoli tomu aby som mu vsetko povedala, len ja som to uz spravila na tom icq, neviem, ked pride nech pride asi, ale ked budem mat svoj program, urcite sa prisposobovat nebudem... a naj by bolo keby prisiel po tych 2 mesiacoch, ked pride z francuzska, mozno mu to vsetko pride, ked tam budem sam