mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
aj ja uz musim ist baby, vecer este pridem, ahojte babyyy
viem radanka, ved ja som tiez so zdravim neni na tom najlepsie:-)
he he, tak v blazinci raz skoncime vsetci :) alebo sa zideme v "jednej posteli?" :)) v kazdom pripade odtialto padam, lebo z tej roboty mi stavaju vlasy dupkom :( tak pekny zvysok dna baby, papaaaaa
Ale Janka ver tomu,ze ked budes brat cely zivot s takymto nadhladom,je to fakt lepsie.Keby som si vsetky problemy,hlavne teda zdravotne, co mame pripustala ku srdcu a stale nad nimi rozmyslala,tak uz by som si tu zrejme s vami nepisala,ale by som bola niekde prinajmensom v blazninci.
no ved inak som ani nemyslela:-))) ale dovolim si tvrdit, ze viem byt fakt trafena:-) a ked tu mam tu kamosku z londyna, tak sme trafene riadne:-)
Co ti v tom brani Janka?? :))))))))))))))))))))))))))))))Ved si este mladucka,tak asi aj trafena si-pravdaze v tom dobrom slova zmysle trafena :)))))
aj ja chcem byt tak trafenaaa:-)))
Vitanka,myslim,ze my sme s manzelom tiez na tom podobne.A mozno aj preto nam to tak dobre klape :))))
to bolo dobreee Radana :)) aspon ste mali trosku srandy so synom :) ja mam rada take nepredvidane okolnosti :) clovek nikdy nevie co zazije :)
A co sa tyka tej puberty, na to som si uz zvykla, my sme obaja tak dobre "trafeny" :))
Tak ked je najcitlivejsi,tak si myslim,ze by ti to uz ukazalo.