mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Musim uz utekat,o nejaku hodinku sa znova pripojim.Ahojky
Ano Janka,my byvame tiez v tom meste co ty.Tak skoc ku lekarke,da ti nejake antibiotika..
radanka a ty byvas niekde v blizkosti? no na stadion uz dlho nechodim:-) a ked sa bude ta choroba zhorsovat ako sa zhorsuje, tak neviem neviem:-(( test som si nerobila, lebo som sa nadopovala liekmi, tak neviem ci by to vysledok neovplyvnilo ale vies co? prechadza ma ten pocit ze som:-)
Ahojte baby.Som tu teraz len na minutku.Janka,mohol by ta pozvat Rastik vo stvrtok niekde na stadion,bude tam urobeny program, a ako kazdy rok tam budu predavat cigansku...Alebo mu to navrhni ty a mozete stravit krasny cely celucicky den SPOLU.To bol len moj navrh.Ozaj a ako si dopadla s tym testom?
dobre ranecko baby:-)
ahoj radanka, no dnes rastik nebol, ani som nemyslela, ze dnes pride, skor tak pocitam ze v stredu, ked uz nebude mat skolu:-) dufam, ze ho to staranie o mna neomrzi:-( alebo mu napisem, ze mam pre neho milacik:-)
Ahoj Janka.Kolac je uz upeceny a zvacsa ja zjedeny :)))A ty ako si sa mala?Bol Rastik?
ahoj radanka, tak pecies ten kolacik?
Ja viem Janka,tak teda ahojteee.
Ahoj Vitanka a tiez ti prajem pekny dnicek.