mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Janka,zalezi,aky test si si kupila.V dnesnej dobe je ich uz vela takych, co si mozes urobit hoci kedy cez den a mas vysledok hned...
no nakoniec si ho spravim vecer:-) ale nie, musim vydrzat... joj ale ten rastik... a vcera mi akurat kamoska hovorila, ze ukazovala jednej kamoske mna a rastika a ze si myslela, ze spolu chodime, ze tak sa k tebe hodime, juuuuj, tesim:-)))
Tak ti budem silno drzat palce,aby bol negativny.
no tak viem, su aj take co sa robia pocas dna, ale taky som uz robila a bol negativny, tak skusim rano, ked bude negativny, tak uz skor zacnem verit, ze tehotna nie som
Ja by som asi do rana nevydrzala.
no len aby zajtra rano som nezistila nejaku cakano necakanu vec - babo
Janka,myslim,ze Rastik uz zistil,ze mu je s tebou dobre.Inac by za tebou nechodil.Mozno zistoval,ci je dobre aj tebe s nim :)))
Vitanka,aj ty si cela rozjarena:)))Som rada,ze sa to u vas tiez dalo tak pekne do kopy.Aj Janka nam robi radost.. :)))
rasticek len potrebuje zistit, ze nam je spolu dobre:-)) ako som vravela aj predtym:-)) a viem, ze je zas taky chlap, ktory teraz vie, ze potrebujem nejaky ten cas, lebo vie co som ja za dusu... ale v tomto pripade ani cas nepotrebujem, ja potrebujem rastiiika:-)))
Vidim, ze obe mate dobru naladicku :) to bude aj tym slnieckom a zeby aj tym volnom vo stvrtok :) no aspon ja sa z toho veeeeeeelmi tesim :)
Radanka, som rada, ze sa s tym mladi zmierili...urcite je aj tebe lepsie, ked nemusis vidiet, ako sa syn trapi.
A takze predsa nam len Rastik prisiel za nasou Jankou :)) no vidis, ze tam predsa len nieco bude :) a este ked bolo objatie na konci, hmmmm nechame sa prekvapit, co sa nam z toho nasho Rastika vykluje :)