Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

vitanka no rastik prisiel v sobotu ale aj iny kamos a som sa s tym druhym kamosom tak rozpravala a rastik nam zaspal na posteli:-) tak som ho poprikryvala a este mi podakoval, ze aka krasna starostlivost:-))) a potom sa tak o tretej rano zobudil a ked odchadzal ma tak kraasne objal:-)))

radana

Ahoj Vitanka.My sme boli celu sobotu a nedelu na zahrade,tiez sme v nedelu opekali,tak vies ze sa prilepili :)))) aj mladi.Myslim,ze uz sa s tym ako-tak zmierili,vcera sme sice este o tom hodili debatu,ale uz tam chvala bohu neboli slzicky ani u jedneho ani u druhej.

vitana

ahojte kocky :) tak ako sa mate po vikende? ja mam teraz tolko prace, ze neviem, kde mi hlava stoji :( ale aspon som si vikend uzila :) vcera sme boli s priatelom na opekacke :) iba my dvaja a uzivali sme si krasneho pocasia a kludu v prirode :)
A vy ako? Radanka co syn? uz je to lepsie?
Janka a Rastik? nieco sa cez vikend "udialo"? :)

jankaaa

ku ktorej doktorke? co mame v nasom meste? ta ma nezoberie... chcem ist k druhej, ale to musim ist s kamoskou, lebo neviem kde to je...

radana

Janka,mozne to urcite ze je.Ale ked mas taketo podozrenie,mala by si zajst na gyndu.Ja viem,ze nechces ist k tomu nasmu princovi na gynde,lebo je otrasny,ale tak chod ku tej doktorke co je tam...Skus sa dat ku nej prelozit.

jankaaa

to by nebolo vobec dobre, to by bola katastrofa... a to som sa ta chcela spytat, myslis, ze mozem mat teraz dlhsie menstruaciu, lebo som chora?