Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no tie posledne dva boli rovnake, take tie co maju vysoku citlivost a v lekarni mi povedala, ze je to najcitlivejsi... nejaky hmm ako to bolo rapidclear, je take nieco?taky ruzovy obal to ma

radana

Janka,pravdu povediac,som zvedava co ti teda vyjde.Ale neverim,ze by ti vsetky tri ukazali zle.A este nieco,kupujes rovnaku znacku,alebo si kupujes rozne testy-myslim od roznych vyrobcov.

radana

Napisem vam taku smiesnu prihodu,co sa mi stala v meste.Isla som so starsim synom a zastavil nas jeden cechun,ze robi anketu a potrebuje na to dospelych ludi.Tak som mu povedala,ze ma smolu lebo ja mam len 17.Syn sa pravdaze na tom dobre bavil.Vyvalil na mna oci a potom sa opytal syna,ze ci on je dospely a z neho hned vyletelo,ze ano,ze ma 18 rokov.Tak cechun pokrutil hlavou a povedal-takova mlada maminka a uz ma takoveho dospeleho syna.A smial sa. :)))))

radana

No ako pubertiacka sa niekedy citim aj ja-a preco nie,ved mam stale vecnych sedemnast-to moze byt taka oneskorena puberta nie?Sice v maji oslavujeme 20-te vyrocie sobasa.Myslim,ze kazdy ma vo svojom vnutri tolko rokov,na kolko sa citi.Ale rano ked vstavam z postele tak to na tych sedemnast nevidim :))))

jankaaa

no neverim, ale tak ked uz si budem robit treti a bude negativny, tak by som mu aj verit mohla, mala... a to teda fakt potrebujem kopnu, aby som tam isla, ste to vystihli:-)

vitana

no ale nebudem sa tu rozplyvat :) vidim, ze Janka, potrebuje zasa "kopnut" aby sa dostavila ku gynekologicke, lebo asi tym tehot. testom velmi neveri :)

vitana

Aj ja ti drzim palceky, babo este bude, neboj sa ty nic, ale dufam, ze s tym pravym...mozno s Rastikom :) juj, tesim sa z teba :) dufam,z e vsetko pekne bude vychadzat a vy sa nakoniec tak do seba zamilujete, ze budete chciet byt stale spolu :) OBAJA :)
A ano RADANKA, ja som strasne stastna, teraz zazivam obdobie druhej zamilovanosti do svojho priatela :) chceme spolu stravit kazdu volnu chvilocku, ktoru mame :) lubime sa a sme spolu naozaj stastni :) najviac ma ale tesi, ze opat vidim v jeho ociach to, co som vidavala predtym....tu nehu, lasku a tuzbu :) boze, ja som zamilovana az po usi :)) hihi, citim sa ako pubertiacka :)