Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

My sme tiez najprv uvazovali,ze pojdeme teraz od 1.maja do 4.maja na vychod,no muzovi nedali na piatok dovolenku,takze asi pojdeme az na dalsi tyzden..A to sme tiez rozmyslali,ze by sme sa isli pomotat do Kosic.Uz som tam davno nebola.

radana

U nas je to opacny problem.My si nevieme vybrat.Mladi idu na stadion,bude tam nejaky program,ja by som tiez chcela,aby sme tam isli.Muz chce zase aby sme isli do kasarni,lebo ze vraj tam ma byt prezident a tiez nejaky program.No a este mame dalsiu alternativu,mladi nas tlacia do toho,aby sme isli poobede grilovat na zahradu a ze oni za nami pridu sa napapkat...

vitana

juuuj, Janka ty si alergicka na tropicke ovocie? to obsahuje asi najviac vitaminu C, no este viem, ze jahody maju viac cecka ako kiwi :)

vitana

ale skusim pozriet na net, urcite sa bude nieco organizovat v KE na hlavnej, pojdem tam :( hoc aj sama :) kupim si trojitu zmrzku a celu ju ZJEM :)

jankaaa

ja by som si rada dala ovocne rano a tak, lenze ja jedine ovocie ktore mozem je banan a tam vela toho vitaminu C nie je

radana

Ved mas aj inych kamosov a kamosky,nie?Ved sa niekde vyberte-na zmrzku,na cajik do cajovne...A trosku poklaboste :))))

vitana

no ved to :( aaaaaaaa ja sa zblaznim :( vsetci niekam pojdu, len ja budem ako krepla sediet doma :(
A priatel je stale v tej istej praci :( nevie sa rozhodnut a mna to uz prestalo bavit mu stale hucat do hlavy :(

vitana

Radanka, daj mi nejaky typ co robit pocas 1.5. a 2.5. mam dovcu a neviem co mam robit, priatel aj kamoska budu v robote :(