Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Ahoj JAnka,az teraz som sa pripojila..Ako sa mas?Dnes vyzera na dazd,ale aj keby trosku konecne poprsalo by bolo dobre.. :)

jankaaa

no radanka, idem ja uz spat pomaly, som nejaka unavena, to po tolkom spanku:-))))tak zajtra sa tu snad uvidime, papapaaaa a dobru noc

radana

A vies co sa nam minule stalo?Boli sme so znamymi v lidli a uz sme stali v sore pri pokladniach a som si spomenula,ze sme nekupili malemu granko,tak som hovorila muzovi nech pre neho este zbehne.A on namiesto granka doniesol to lidlacke kakao.A ja mu nato-ved si mal doniest granko.A on ze-ale ja som tam ine nevidel.Tak som mu povedala-No co uz,budem ta musiet doma zase zbit.A muz mi na to povedal-Sak nejak to zase pretrpim.A nasi znami sa na tom bavili,lebo vedeli,ze si robime srandu.A taka pani,co pred nami stala v sore sa tak spatno na mna kukla a my sme sa aj tak vsetci straaasne rehotali,este ked sme ku nam dosli tak nas stale z toho nadhadzovalo.. Takze asi takto to u nas funguje :DDDDD

radana

Janka,my mame doma zvlastny styl humoru a ked ho pouzijeme vonku,tak niektori na nas pozeraju ako puci a vobec nam nerozumeju,co sme chceli povedat.Ale my si velmi dobre rozumieme..