Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Dazd by som pristala aj ja,len sa bojim,aby neprisli krupy,lebo to by bolo veeelmi zle.Minuly rok nam krupy dobili aj tych par marhul co sme mali na strome.A toho roku je ich tam hojne,tak nech nepride nejaka kara bojska :DD

jankaaa

vypada na dazd u nas? tu fuka vietor... dnes rastik teda nebude, ale rozmyslam, kolko casu stravim s nim cez prazdniny:-)))aj spolocne opalovanie sme si naplanovali, ze aby sme boli trochu opaleni k moru a nespalili sme sa hned... asi budem s nim az v piatok, ale neviem, teraz mu uz naplno zacina skuskove... a dnes planujem prist domov, prichystat sa do roboty, zacvicit sa a potom asi spat:-))tak fajn naplanovany den... a este sa pozriet do zahrady, ci sa necervenaju ceresne:-)))

radana

No ku nam dosla o pol jedenastej nevesta,lebo ze kvoli maturam,oni skoncili skor,tak dosla zobudit syna,tak sa obidvaja tesili ako mali :DDD Potom som im chystala jest,potom som skocila pre maleho,naucila som sa s nim do skoly-no naucila-v ramci jeho moznosti:) a teraz som na chvilku zasadla k netu.Mladi hraju play station a blaznia sa.Ale za chvilu syn ide do roboty,takze sa to tu vyprazdni :D a zase nabehneme do vecneho kolobehu.Asi tak.Muz ma rannu a chceme skocit na zahradu,ale pri takomto pocasi neviem neviem.Chce ist silou mocou na aute a ja ho zas odhovaram,nech si spomenie,ze sme hovorili,ze obmedzime auto.Ale jemu to absolutne nevadi :DDD