mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
juj ale vies ako ma potesil? ze ci pride a ja ze noooooo... a ako si sa mala dnes ty? ceresne zjedene?
To je dobre,ze tak postupujete :)))))
ahoj radanka, rastik mi akurat pisal ze ci pride, jeeeej, ze kukneme film a pojdeme sa prejst
Ahooojte
Ahoj JAnka,uz sa vypinam,lebo manzel uz do mna husti,ze co je,nech vypinam,ahojkyyyy
ze s domnenim ze sa vratis, to bolo dobre:-)))tak ahoj radanka a uz si dnik
Tak,tak Janka a kedze moj casovy limit prave vyprsal,odchadzam s domnenim,ze sa este niekedy vratim.Ahojky.Vecer sa pripojim.Pa pa
vy ma opustateeeee
Vitanka uz odisla a ja sa chystam za takych 5-10 minut.. :(
uz baby idete prec?