mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
kavu? takto pred spanim? ja som tiez na nete a za chvilu sa poberiem spat... mamina prisla z ryb a som si myslela ze bude mat aspon uvolnenu naladu a akurat len po vsetkych huci
Ahoj JAnka,ja prave slopcem kavu a uzivam si netu.Ty co porabas?
ahoj radanka, viem viem:-) dnes som si pospala poobede pat hodin a tusim som unavenejsia este viac
Dnes som uz ustata,ze pomaly ani nevidim-preto tie preklepy,ale myslim,ze ty vies co chcem napisat,aj ked dnes s chybami :DD
Prepac preklep-s Rastikom preavdaze. :DDD
Ahoj JAnka,konecne som sa dostala k netu.Som rada,ze vam to s rystikom tak pekne ide.Len tak dalej.. :-DDDDD
dobre ranko radanka, jooooj ten rastik, vcera bolo super, najprv take uplne velke objatieee, potom som mu ponukla spenat, ktory sa mi jasne ze nevydaril:-((ale on povedal, ze mu chutil, ze no dobre:-) a kukli sme film a radanka? on fakt s nami pojde do toho spanielska, jeeeej
Nie neprides o Rastika.Rastik si ta vazi a ma ta rad.No a co sa tyka tych kariet,mame na zahrade aj sedmove,aj zolikove a aj sachy tam mame,takze ked mame volny cas,zahrame si trebars karty a pri tom sa tolko vzdy nasmejeme,lebo nevesta zvykne stresovat,ze ona zase nevyhra,atd. a my do nej vyryvame a potom sa na tom vsetci smejeme.
jej ze hrali karty, mas fakt pekny zivot:-)dufam ze aj ja budem mat taky:-)radanka, ja ked pridem o rastika, tak sa asi rozplacem
Ani zdaleka nie su zjedene,je ich tam na strome kopa a po dnesku nam akosi opadol aj apetit-ty,my sme sa ich tak prezrali,no fujha..Ale zajtra jak sa poznam sa na nich budeme tesit zase.Unavena som,co sme popri tom jedeni ceresni aj okopkavali a potom prisli mladi,tiez sa napraskali a hrali sme potom spolu karty a bola zabava..Dost silne slnko dnes prazilo,tak aj toto nam dalo zabrat..A co sa tyka Rastika,tak to ma byt,ze sa na teba tesi a chce byt s tebou kazdu volnu chvilku.. :DDDD