neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Janka,z toho cierneho humoru si nic nerob,my sa bezne tak podpichujeme a zaparame do seba.Ale to vsetko len z velkej LASKY:Ved co by ten moj robil bezo mna a co by som zasa ja robila bez neho? HM?

jankaaa

dakujem za radu toho caju:-)ale inak mam vzdy pri sebe nejake dve vrecuska keby nieco:-))) a urcite beriem aj k moru:-))no dufam ze nebudem mat problem ani ja s travenim, ale musim uz trochu zacat cvicit a lepsie jest, tym myslim zdravsie a pravidelnejsie a nie vecer... normalne som pribrala 5kg, neni dobre, takto na leto:-))

radana

To ti teda verim,lebo po nom zacalo veru travit aj mne.Snazila som sa ti pomoct,dufam,ze uz s tym travenim nebudes mat problemy :DD

jankaaa

no to ano, ale hadam si to az tak nemyslela:-)))fuha, a zas mi je zle, ale tentokrat si za to mozem sama, jedla som o deviatej vecer slaninu:-)))) a inak ten zaludocny caj fakt pomohol, do troch dni mi uz aj poriadne travit zacalo

radana

HHhh,ja by som bez kavy asi nevedela existovat.Je to moj epixir zivota,moj zivota budic.Ale aj tak jednu vyhodu mam,aj ked pijem vela kav denne,tak oni su velmi slabe,takze je to v pohode.Silne nepijem prave kvoli astme-ako nahle si dam silnu kavu,hned mi stiahne pluca-no co uz,aspon ked sa ma bude chcet manzel zbavit,nebude to mat take problemticke. :DDDDD

jankaaa

ja kavu nepijem, skriabem sa z nej, ale inak mi chuti, keby som mohla aspon tak raz za mesiac, so slahackou a zmrzkou,mnaaam:-))uzijem si jej ked prideme z mora, alebo uz tam:-))

radana

No vies,na tie ryby nemohla,lebo aj tak by boli len ticho :D .Kavu pijem kazdy vecer,je to moj zlozvyk.Priznam sa,som hrozny kavickar.. :((