mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Janka,z toho cierneho humoru si nic nerob,my sa bezne tak podpichujeme a zaparame do seba.Ale to vsetko len z velkej LASKY:Ved co by ten moj robil bezo mna a co by som zasa ja robila bez neho? HM?
dakujem za radu toho caju:-)ale inak mam vzdy pri sebe nejake dve vrecuska keby nieco:-))) a urcite beriem aj k moru:-))no dufam ze nebudem mat problem ani ja s travenim, ale musim uz trochu zacat cvicit a lepsie jest, tym myslim zdravsie a pravidelnejsie a nie vecer... normalne som pribrala 5kg, neni dobre, takto na leto:-))
To ti teda verim,lebo po nom zacalo veru travit aj mne.Snazila som sa ti pomoct,dufam,ze uz s tym travenim nebudes mat problemy :DD
no to ano, ale hadam si to az tak nemyslela:-)))fuha, a zas mi je zle, ale tentokrat si za to mozem sama, jedla som o deviatej vecer slaninu:-)))) a inak ten zaludocny caj fakt pomohol, do troch dni mi uz aj poriadne travit zacalo
Tomu sa hovori cierny humor :DD
Mas rada kavicku so slahackou?
radanka to si prehnala:-)))))))))))
HHhh,ja by som bez kavy asi nevedela existovat.Je to moj epixir zivota,moj zivota budic.Ale aj tak jednu vyhodu mam,aj ked pijem vela kav denne,tak oni su velmi slabe,takze je to v pohode.Silne nepijem prave kvoli astme-ako nahle si dam silnu kavu,hned mi stiahne pluca-no co uz,aspon ked sa ma bude chcet manzel zbavit,nebude to mat take problemticke. :DDDDD
ja kavu nepijem, skriabem sa z nej, ale inak mi chuti, keby som mohla aspon tak raz za mesiac, so slahackou a zmrzkou,mnaaam:-))uzijem si jej ked prideme z mora, alebo uz tam:-))
No vies,na tie ryby nemohla,lebo aj tak by boli len ticho :D .Kavu pijem kazdy vecer,je to moj zlozvyk.Priznam sa,som hrozny kavickar.. :((