Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

ja ho mam rada moc, on mna tiez, teda vsetci to hovoria ale tak ja to aj citim:-)uz len to ze zacnem uvazovat nad kravinami a on nevaha a uplne ma ukludni, slovne, pohladka, proste vie ako na mna... a tiez sme casto spolu... keby nemal rad, tak by za mnou asi nechodil

radana

No dobre,ale naznacit by si mu nieco mohla,aby sa uz konecne trosku pohol do predu.Janka,myslis,ze je medzi vami viac nez kamaratstvo?Alebo ako to vlastne citis?

jankaaa

fida dakujem za radu, uz som s nim neni:-) ale tak radanka, ako ho mam posunut? ja som uplne taka baba, ze potrebujem aby bol chlap ten aktivny:-(

fida

take iste problemy som mala aj s manzelom...tiez mi raz vyznaval lasku do zblaznenia, potom zas prislo obdobie, ze som nevedela nacom som..ci ma este lubi a tak...ako to pises ty...teraz sa rozvadzame, ak mas nejake pochybnosti, tak ten vztah ukonci...ja som vahala velmi dlho, a lutujem, ze som sa nerozhodla skôr ukoncit takyto vztah, si mlada a zivot mas pred sebou..ak pochybujes o jeho laske, nema to asi cenu