mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
este sme nevybrali, ale tak nieco sme pokukali:-)
Hhhh,vies ako sa to hovori-spomen certa a tu je :DDDD
ahoj Janka, no ako? uz si nieco ukula?
oooo good, tak si ma dostala, teraz by som zozrala aj ten strom...
predstavila som si, ako sedim na konari, papkam ceresnicky a spokojne sa tapkam po brusku :)
Janka a ty si kde zmizla?Ta urcite kuje pykle na Rastika :DDDD
ahoj vitankaaa
Preeesneee
:))) he he je to tak :) a aj tak nakoniec urobia to, co chceme my :)
Toto su majovky ceresne a oni dost malo vydrzia.Povedala by som to tak,ze sa ani neoplati ich oberat niekomu,lebo velmi skoro zacinaju potom hnit.Najlepsie je sa ich nabastit rovno zo stromu.Mame na zahrade velikansky strom,takze si to vies asi predstavit.Uz so srdcovkami je to ine-tie zavarame,len tie maju zase nevyhodu,ze ked poprsi,tak je tam nenormalne cervikov.Kdezto v tychto cerviky vooobec nikdy nie su.Vsade su plusy a aj minusy... :DD
uaau to ich mate tolko? juj, ja by som si tiez dala take faaajne ceresnicky. mnam, sladucke, stavnatucke...boze, take chutky si mi teraz narobila :)
hned by som zozrala aspon pol kila :)
ozaj a preco sa nemozu zavarat? to som este nepocula