Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Co sa tyka toho usmernovania chlapov,to mas uplnu pravdu.Moj muz ked vidi zenu v politike,hovori,ze co nesedi doma na riti,ze aj tak tym chlapom zeny doma daju kapky ako maju hlasovat a aky maju na to vsetko nazor a ze aj tak muz sa da vzdy ovplyvnit zenou ked ju ma rad :DDD

radana

Joooj ani nespominaj,tak sme sa do nich pustili,ale po chvili sme zistili,ze asi nechame nejake predsa aj skorcom.Je ich hrozne vela,aj mladi sa ich naladovali ale tiez nedokazu nemozne.Je skoda,ze tieto prve sa nedaju ani zavarat.No ale nevadi,do konca tyzdna este nejake zbastime a ostatne potom nechame na prirodu :DDD

vitana

:) aj ja som rada, jeho treba furt tak nejak usmernit, postuchnut, ostatne uz pojde samo.
inak s tymi vychcancami mas uuuuplnu pravdu :)
inak ake boli ceresne?

radana

Presne tak Vitanka,chlapi sa lubia hrat na blbuckych a ze nevedia,co od nich chceme,ale opak je pravdou-su to vychcanci :DDTak som rada,ze na to prisiel aj sam :DDDD s troskou tvojej pomoci.

vitana

no ta burka bola hroznaaa, nas zastihla este v PO. tolko vody na ceste, nic nebolo vidno. Dostala sa nam voda do vyfuku tak auto nechcelo tahat, na ceste kopu polamanych haluzok...no hruza des na to pozerat. tak ale prezili sme :)
no a ten moj priatel, to je pripad sam o sebe. v piatok po velkom vyprosovani (tvarila som sa neskutocne urazena :) ) som s nim sla von. samozrejme prisla na to debata a on sam od seba ako blesk z jasneho neba, ze mam pravdu, ze ani jemu by sa nepacilo, keby som ja vypisovala byvalym taketo veci a ze uz jej takto pisat nebude. ze nech mu prepacim, ze ved viem, ze ma lubi a bla bla bla...ostala som ako obarena.
asi na neho nemozem tlacit, musim mu nechat priestor nech mu to pomaly dojde a potom sa vsetko vyriesi :)

radana

Ahooj Vitanka.O tej burke som citala,jake vraj narobila aj skody..A ty ako s priatelom?Uz si mu to vyjasnila?Pochopil,co si mu chcela povedat?

vitana

vlastne, ahojte baby :)
prepac janka :)
no ako sa mate? ste oddychute po vikende? co mate nove?
ja som si fajne oddychla cez vikend, vcera prezila super burku a dnes kvasim v robote a straaasne sa mi chce spat. takze niesi sama radanka :)

radana

Boze mna normalne zacina tusim brat na spanie.Same zdechlinky tu okolo mna.Maly zadriemal pri pesnickach v hupacom kresle a kocur je zas vyvaleny na chrbte a chrape jak divy.No co toto je? :D

radana

Boli a nam dobili aj tych par marhul na strome.Potom boli take hnede flaky na nich.Mali sme malo a este takto ich donicili krupy..