Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

A potom vraj ma jest este vela petrzlenovej vnate,lebo ze aj tam je ho vela.Musime do neho natlacit nieco aspon prirodnou cestou,lebo ked bral ferronat,tak potom mal dalsi rok problem so zachvatmi a po roku ako keby utalo.Lebo vraj pecen je taka,ze ona si to do seba nazbiera a potom to pomalicky zo seba vydava ako to telo potrebuje.A zaujimave je,ze jak potom padol rok,malemu sa polepsilo.Takze uz vieme comu sa mame vyhnut..

radana

Ahoojte.Doktorka mi take nieco hovorila,ale to uz je davnejsie,tak dufam ze je to pravda a maly aspon prirodnou cestou dostane do seba zelezo,ked uz ten ferronat ci ako sa vola nemoze brat.U nas prsi,neviem ako je v Blave..

radana

Je prvda,ze v jahodach je vela "zeleza"? Nam to hovorila doktorka,on je chudokrvny a vraj je to na to velmi dobre..

radana

Ahoj JAnka,my sme sa prave vratili zo zahrady,mysleli sme,ze bude prsat,ale nastastie sa to pocasie umudrilo.Ty,my uz mame krasne jahodky.Maly sa ich tak nabastil.On ma jahody veelmi rad.Aspon nieco mu chuti. :DD