mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no nevedela som ze aj taketo veci sa u nich vyskytuju a dost zaujimave,ze takto reaguje:-( globtour, tu stranku som este nekukala, idem na to
S koala tours nemam skusenosti.My sme chodievali cez seneca globtour a s nimi sme boli spokojni,ale to som ti uz pisala :DDD
Vies,kto nema doma autika,ani nepochopi,co su to za starosti..Moj maly ma nastastie crty autizmu,nie je to cisty autik,ale aj tak nam to robi dost problemy.Napr.nenastupi do autobusa,lebo je cerveny a on je zvyknuty,ze autobus je modry a ma co ja viem dva pruhy a ten ma tri pruhy...Proste ma zauzivane urcite veci a tie sa musia dodrzat,lebo je ohen na streche.Ale uz ho pomalicky vedieme aj ku tomu aby si vedel zvyknut aj na zmenu.Napisem trebars priklad-ideme pesi do mesta a predtym mu musim presne povedat,ze co ja viem-najprv ideme do jednoty,potom do lidla.. A ked zabudnem mu povedat trebars,ze potrebujem ist aj do bankomatu,tak uz vyvadza.Ale v poslednej dobe sa to uci tolerovat,lebo mu poviem-prepac,zabudla som na to,ze potrebujem ist este vybrat peniaze z bankomatu.A to stoleruje.A toho je omnoho viac,ale uz sme si na to zvykli a vieme ako na neho,aby bol kludny..
no rastovi tiez pomohli v kosiciach... inak kukam ze koalatours je dobra cestovka
Dneska prsi,takze zrejme ostaneme doma..Nemame nic konkretne na plane :D
Aj ta epi mu vlastne vznikla tak,ze pri porode mu nezisla v mozgu ta teraz neviem ci seda,ci biela hmota-jedna z nich to je a vytvorili sa mu tam tri take loziska velke asi jak 10-korunacka a tie ho drazdia k zachvatom.Boli sme 2 roky v kuse v Blave na kramaroch,lebo ho nevedeli nastavit na liecbu,potom ho chceli operovat v Cechach na neurochirurgii,no a potom sa zase zistilo,ze to ma blizko pohyboveho centra,takze bolo viac nez iste,ze by zostal na voziku,tak som ho nedovolila dat operovat.No a potom s velkym usilim sa nam podarilo mu nastavit liecbu,ale bolo to naozaj tazke.K tomu nam dopomohla aj jedna neurologicka z Kosic,lebo kedze som s nim bola tak dlhu dobu v nemocnici,vedela som na ktore lieky jak reaguje a poprosila som ju,ci by mu mohla skusit dat urcite lieky dokopy a podarilo sa..
no ale ma dobru mamu tvoj syn:-)co chystas dnes? ked je tak dazdivo... ja idem jednu babu z roboty doucovat uctovnictvo, sa mi nechce, lebo vidim, ze ona o tom nic nevie
To nie,jednoducho sa to stalo..
fuha radanka, ale aj vam toho banbozko nadelil vela... a ma to dedicne?
Janka,bola som maleho odniest do skoly,takze som sa troska odmlcala.Taka lejavica sa spustila,ze mi ledvaj stierace stihali-ale nastastie to len chvilku.No maly ma toho viac-on ma epilepsiu,autizmus,ment.retardacia...Takze panbozko mu toho nalozil az az..