Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

no nevedela som ze aj taketo veci sa u nich vyskytuju a dost zaujimave,ze takto reaguje:-( globtour, tu stranku som este nekukala, idem na to

radana

S koala tours nemam skusenosti.My sme chodievali cez seneca globtour a s nimi sme boli spokojni,ale to som ti uz pisala :DDD

radana

Vies,kto nema doma autika,ani nepochopi,co su to za starosti..Moj maly ma nastastie crty autizmu,nie je to cisty autik,ale aj tak nam to robi dost problemy.Napr.nenastupi do autobusa,lebo je cerveny a on je zvyknuty,ze autobus je modry a ma co ja viem dva pruhy a ten ma tri pruhy...Proste ma zauzivane urcite veci a tie sa musia dodrzat,lebo je ohen na streche.Ale uz ho pomalicky vedieme aj ku tomu aby si vedel zvyknut aj na zmenu.Napisem trebars priklad-ideme pesi do mesta a predtym mu musim presne povedat,ze co ja viem-najprv ideme do jednoty,potom do lidla.. A ked zabudnem mu povedat trebars,ze potrebujem ist aj do bankomatu,tak uz vyvadza.Ale v poslednej dobe sa to uci tolerovat,lebo mu poviem-prepac,zabudla som na to,ze potrebujem ist este vybrat peniaze z bankomatu.A to stoleruje.A toho je omnoho viac,ale uz sme si na to zvykli a vieme ako na neho,aby bol kludny..

radana

Aj ta epi mu vlastne vznikla tak,ze pri porode mu nezisla v mozgu ta teraz neviem ci seda,ci biela hmota-jedna z nich to je a vytvorili sa mu tam tri take loziska velke asi jak 10-korunacka a tie ho drazdia k zachvatom.Boli sme 2 roky v kuse v Blave na kramaroch,lebo ho nevedeli nastavit na liecbu,potom ho chceli operovat v Cechach na neurochirurgii,no a potom sa zase zistilo,ze to ma blizko pohyboveho centra,takze bolo viac nez iste,ze by zostal na voziku,tak som ho nedovolila dat operovat.No a potom s velkym usilim sa nam podarilo mu nastavit liecbu,ale bolo to naozaj tazke.K tomu nam dopomohla aj jedna neurologicka z Kosic,lebo kedze som s nim bola tak dlhu dobu v nemocnici,vedela som na ktore lieky jak reaguje a poprosila som ju,ci by mu mohla skusit dat urcite lieky dokopy a podarilo sa..

jankaaa

no ale ma dobru mamu tvoj syn:-)co chystas dnes? ked je tak dazdivo... ja idem jednu babu z roboty doucovat uctovnictvo, sa mi nechce, lebo vidim, ze ona o tom nic nevie

radana

Janka,bola som maleho odniest do skoly,takze som sa troska odmlcala.Taka lejavica sa spustila,ze mi ledvaj stierace stihali-ale nastastie to len chvilku.No maly ma toho viac-on ma epilepsiu,autizmus,ment.retardacia...Takze panbozko mu toho nalozil az az..