Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

na senece? vies co nejak mi to tu ide pomaly, kuknem to doma, aspon som si spravila nejaky zoznam cestoviek ktore si chcem pozriet, tak este rozmyslam, ake existuju

radana

Aj ja som mala,ked som bola na odchode pre maleho.Baby mne sa zadarilo :DDD Kym som prisla ku skole prestalo prsat.A maly pekne nastupil do auta ako nic.No tusim sa zacina darit.. :DD

radana

Mne sa pecie kurca a zo vcera tam mam este polievku.Za chvilku vas ale budem musiet opustit,musim ist zase pre maleho.A to je dost problem,lebo vonku prsi a on sa dazda boji,takze pri nastupovani zo skoly do auta trosku bojujeme.Ale to sa nejako zvladne..

vitana

Asi je zbytocne sa nad tym trapit, ved kazda mame svoje problemy :( kaslat na tich intriganov, ja mam dnes celkom pekny den, tak si ho nejdem kazit :)
juj, len keby mi zehlit netrebalo poobede :(
no a este k tomu ma trosku boli brusko, lebo som vela obediku spapala :) ale to stravi :)
A ty co nove? co si dnes fajneho varila?

radana

Ahoj Vitanka,ako sa dnes mas?Ja mam ten isty nazor,ono je to aj o dusevnom zdravi.Ale niektori ludia to nepochopia,ze ked si napr. 24 hodin v kuse priputana starostlivostou o chore dieta,ze cloveku padne aj dobre poradit aj druhym,ked vie a pravdu povediac sa aj vyzalovat ked je nejaky problem...Tak asi tak to je..