mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
A uz aj prestalo :DAle aj na zajtra hlasia cely den dazd..
no asi hej, fuhaaa, ako sa rozprsalo
To moze byt zrejme tym pocasim..
juha radanka, zas ma nejak boli hlava
Ved prave a preto to zrejme neviem pochopit :(
ani ja to nechapem, ved ked ma manzela, kde byvat, tak to hadam nie je az taky problem, kolko je ludi, ktori nemozu mat babo
Predstav si,mala som dve kolegyne,ktore boli na interupciu,ale ako,napisem ti-Prva mala syna a potom chceli dalsie babo a nie a nie aby sa im zadarilo.Tak chodila na injekcie a kade tade a po 9-tich rokoch otehotnela.Narodila sa im dcerka.A dalsi rok na to otehotnela,pravdaze ze nechcela,tak isla na interupciu.A druhu kolegynu co som mala,ta zase mala dvoch synov a pritrafilo sa im tretie,tak isla na interupciu.A nejaky rok na to,znova ostala tehotna a to si uz nechala a narodil sa im treti chlapec...Ja taketo veci nechapem...
vies co ja som tiez proti, mozno ze by som aj uvazovala o tom ale aj tak by som to nespravila
Boze,prave som citala temu interupcia.Mne je z takeho niecoho az zle.Neviem si to ani predstavit.Nie som zastancom interupcii,no co uz..A co vy baby?Aky mate na to nazor?
Ked si das do vyhladavaca-google slova cestovna kancelaria,ono ti ich tam vyhodi vsetky.