Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

ale vitanka ja som mala uz v sobotu take spinenie, ze som myslela ze to uz pride a ze sa to rozbehne a nic, je to normalne?

vitana

janka, to bude asi nieco vo vzduchu :)
ja sa uz nad tym ani nerozculujem,...ja este furt nemam...
ale ak si brala lieky, tak to moze byt z toho. aj tak, celkovo je organizmus unaveny z choroby,,takze to moze byt z toho, si myslim.

vitana

hej mali, myslim, ze mali vypite, alebo boli niecim posilneni....ja to nechapem, v ich veku mojich spoluziakov take nieco ani len nenapadlo...
Ale ta co uz.inak, ako je u vas? tu krasne svieti slniecko a je teplucko :)

radana

To sa niekedy tak stava,ze clovek si ide uzit a oddychnut a nakoniec sa to skonci tak,ze by ho to ani vo sne nenapadlo.Oni si asi mysleli,ze ich policajti nechytia...Mat tak vychovaneho syna,jak su ti mladenci co sa im ziadalo predviest sa takymto sposobom,tak strcim hlavu do piesku..

vitana

Radanka, dufam, ze budu za to platit, pretoze my sme isli nahodou okolo nich, a ako sme si to vobec dovolili...proste chceli sa bit, potrebovali si dokazat ze su silni, to je vsetko. neokradli nas, o to im neslo, len si chceli udriet, kopnut....a mimochodom oni boli SIESTI, a my sme boli traja, ale kedze mne nechcli urobit nic, chvalabohu, tak myslim ze pomar sil 6 na 2 je uplne v pohode... hajzlici jedni, ale to este netusia s kym sa zaplietli!!! to este len budu lutovat...
a ako si vravela Radanka, pekny vecer po opekacke sa skoncil fiaskom....