neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Hhhhh,on si to mysli,ze vie hrat na gitare.To do toho len trieska a trha struny.Uz ich tam ma len tri.A ked mu ostane len jedna,potom mu natiahnem zase nove :DDD

radana

No a uz sa to zacina.Nie poobednu,ale nocnu ma,ani neviem co tu poriadne pri tom humbuku pisem.Idem dat malemu vsetky tuskove baterky zo sufla,nech si ich pcha do diktafonu,lebo nevie pochopit,ze sa pokazil...

radana

A inac co robite?U nas je to dnes akosi chaoticke.Maleho som doniesla zo skoly a hned sa pustil do "hrania"na gitaru a popri tom ma pustenu telku s programom s pesnickami a este tu beha s diktafonom,lebo pravdaze ze si ho pokazil a je z toho nestastny.Takze poobedie u nas bude dnes dost krute.Muz ma poobednu takze si pojde asi do roboty oddychnut z tohoto dnesneho blazninca.. :D

vitana

Janka,ja som take este nemala, tak neviem ti povedat :( prepac. Mne ked to pride, tak to pride naraz...
poskusaj nejake cviky na brusko a teply kupel, naznak tam bol, len to treba "rozbehnut" :)