mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no vitanka, vrav, co mas nove
ahoj :) citam citam Janka a veeeelmi sa z toho tesim :)
je to na dobrej ceste :) predsa len plati to stare dobre: pomaly dalej zajdes :)
ahojte babyyyy, ste tu?
radanka on bude so mnou asi chodit do roboty
Ale Janka ja ti to veeelmi prajem a tesim sa s tebou :D
fuha, co ja viem, aj ano aj nie:-))
To som rada,ze tak pokracujete a si si ista,ze este spolu nechodite? :DDD
tak dufam ze ano radanka:-) a vcera bolo zas dalsie velke objatie, ale toto bolo fakt velke:-))moooooc a uz kamos zacal tak zabrdat ako keby sme boli spolu, jeeeeej, tesi ma to:-))
No tak aspon jedna dobra sprava,to sa tesim s tebou,takze predsa sa to posunulo aspon kusik dopredu :DD
ahojte baby, no vitanka ani mna si nepotesila:-) a co viacej? budem nervozna do zajtra:-) joooj radanka, tak nakoniec som s nim vcera bola:-) prisiel kamos a mi hovori ze ved nech mu zavolam, tak som mu... a boli sme vonku 4chalani a ja:-))))ale tak vies pri kom som bola, pri rastikovi:-))sme sa tak pekne drzali a rozpravali sa o dovolenke a tak krasne rozpraval ze sa budeme musiet ist este pred dovolenkou opalovat, aby som sa nespalila, ze to by bol nerad:-)) ale tak krasne to povedal:-))) a inak radanka, on sa ucil a nesiel mu net, preto sa neozvyval a to ho uz poznam, ze ked sa uci, tak chce byt najradsej sam:-)