Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Boooze clovek si ide oddychnut a zrelaxovat a nakoniec este dostane pre nic za nic na bendzo.Co vlastne ale ti sopliaci chceli?nejake prachy,alebo co?A kolko ich bolo?Ti dnesni mladi mi pripadaju,ze uz nevedia,co maju od radosti robit..Boze..Sak oni budu normalne sudeni,nie?Za to co urobili..

vitana

hrozna skusenost, preplakala som cely vikend. ale co s tym narobim, uz nic. len treba dufat, ze tich idiotov postihne nejaky trest za to co urobili. priatel je teraz u lekarky a caka na vysetrenia, kamarat takisto. priatelovi este nastiepili zuby, takze mu cast zubov chyba...a to nehovorim o tom obleceni, cele od krvy a hlavne o psychickej ujme :(

vitana

ano Radanka, mna nezbili, len ma drzali a sotili, ale mojho priatela a jeho kamarata kopali do hlavy. maju nepekne modriny okolo oci a kamos ma zlomeny nos. len tak bez dovodu, 17 rocny pubertaci. policajti ich hned aj chytili a obvinili z vytrznictva...

vitana

som mala robotku, ale uz mozem, apson na chvilku.
ako som vam pisala, ze v piatok ten test dopadol. tak pohoda, boli sme kus z toho smutni, ale asi viacej radi :) no predsa len, na babo treba peniazky a tak, sak poznas Radanka, ze to neni len tak.
Ale co som vam chcela hlavne napisat, ze ako som vam hovorila,ze v piatok ideme na opekacku vecer. Tak sme aj boli, ale po ceste naspat nas prepadli a zbili. Takze celu noc sme stravili na policii :(