mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Nasi maju cinu straaasne radi.Ja ju robim z kuracich prs,papriky,cibulky,sampinonov,mrazenej zeleninky...A ku tomu sme si dali sangriu.Urobili sme si vsetci taky pekny vecer..Janka a nemozes si napalovat filmy?To by ta vyslo lacnejsie..
fuha, no vy ste toho popisala, radanka ja len tie filmy kupujem, co su s novinami
no je to hrozne s nami pazravymi ludmi....ale uz je neskoro ked odfukujeme, ze ako sme sa ZASA prezrali...
predpokladam, ze aj ta cina padla za vlast :)
Vcera som este o osmej vecer robila celej familii cinu.Hmmm ale ta bola bozska...
Hm a keby si ty vedela ake mame my mlsne jazyky,len najhorsie je,ze kym to clovek uvari,upecie,tak dlho to trva a tolko roboty je s tym a potom to zmizne za chvilku.A zase ostanu len spinave riady :DD
lebo len papkame a dobrotky vyvarame a sladkosti a uz citim ze nohavice su mi akesi tesnejsie :D
uf, Radanka, ty ani nevies aky ja mam mlsny jazyk, a priatel je taky isty :))
my obaja tak radi papkame...no a potom aj tak vyzerame :(
ale vcera sme sa dohodli, ze zacneme s 90 dnovou rozlisovacou dietou...aspon skusime no :)
:-DDDDDDDDDDDD
uz prestaaaan, lebo zozeriem monitor :DDDDDDDDDD