Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

no asi nie, ja len tolko baby, ze tehotna niesom :) robila som si testik. je toho viacej, ale to vam napisem zajtra, ked tu budete :) tak sa majte pekne zatial pa

jankaaa

ahoj radanka, rastik nebol:-(neviem co s nim je:-( ach jaj... tak kukam dovolenky, asi si uz pojdeme nejaku rezervovat... uvidim, ako sa dohodneme...

radana

Ahoj JAnka.My sme tiez dnes troska makali,najprv rano doma-rychlo navarit,upratat,oprat...A okolo 11-tej sme isli na zahradu-tam sme kosili,pleli...O druhej dosli mladi,napchali sa ceresnami a jahodami,zahrali sme karty a okolo siestej sa uz tiez odtial poberali prec lebo o 19-tej idu do toho kina na lets dance2,ci jak sa to pise.My sme dosli pred chvilkou,tak som este osprsila maleho,potom sme dosli na rad my a teraz som dala piect chlieb,lebo vraj ked dojdu z kina,ci budeme mat chlebicky..A ty co si este dnes porabala?Bol aj Rastik?

jankaaa

ahoj radanka, no co si dnes uz postihala? ja akurat tak sa najest, osprachovat a vycistit zelinu v jahodach, dufam ze uz budu jahody

jankaaa

ano radanka, mas pravdu:-) idem ja uz pomaly spat, aby som na rasta tolko nemyslela:-) tak bru noc prajem a teda zajtra papa a dufam ze sa nam vitanka ozve