mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
No keby si bola blizsie..Vidis,ake by si mala vyhody,keby si sa prestahovala do Nitry?Este by som ti ju aj odniesla.. :DDDAj ja koprovu omacku zboznujem.A dnes som si v zahrade natrhala kopru,takze neni ziadny problem :DDDD
ja som to este v zivote nevarila, ale svokra mi slubila, ze ma ju nauci varit...ale to uz bolo daaaavno
Radanka a nechces mi poslat na kostofku??? sak ked to das sprievodcovi do rychlika tak vecer to mam v KE a hadam to vydrzi :))))
juuuj ale si mi narobila chute aaaaaaaaaaaa
Vitanka koprovka-taka,ze by si sa za usami zalizovala :DDDDD Janka,ty si kupujes filmy?Ty ich nenapalujes?Potom to dost draho vyjde,ci ne?Ani nemam teraz predstavu.. :(
mnam koprovka :) dala by som si, a robis ju tak na kyslo trosku?
Janka a jednoduche alebo podvojne? ja som z toho maturovala, ale jedine co si pamatam su tie nazvy :) a este 311-odberatelia :)
nooo hlavne ze pridem neskoro domov:-(( ale tak aspon mi pojde rychlejsie den a uz mam kupene nejake filmy, aspon budem mat co cez tyzden pozerat
Takze budes mat o zabavu postarane.. :DD
ja idem robit to doucko na ucto, uz aby bolo potom
My sme rano skocili pooberat jahody,lebo vyzeralo na dazd,potom sme ulozili veci v kumbale,lebo sme nemali kam odlozit zimne gumy z auta a manzelovi liezlo na nervy,ze som ich vyhodila na balkon..Za chvilku idem robit koprovu a zemiakovu omacku,lebo starsi dojde z roboty.Takze nic slavne.Ale ty si na tom dnes lepsie s tou oslavou.. :DD
Radanka, to so strunami je dobre :)
ale hlavne, ze to malemu robi radost :)
a co mate dnes na plane?
Ja idem kamaratovi na oslavu, dnes urobil statnice a je Ing!!!
Dalsi "i nadalej glupy" na svete :)))