Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

radana

Ahoj Janka.Aj my sme cez vikend trosku pozerali po dovolenkach a dali sme si poslat z globtouru aj katalog,aj ked pocitame,ze na dovo by sme sa vybrali az na buduci rok..Ale chodit s prstom po mape neni zakazane :DD

jankaaa

no som tu radanka, konecne... vyberame dovolenku ale styria ludia aby sa dohodli, no katastrofa... sak uvidime... no ten datovo obmedzeny, mne ako vyhovuje, aj tak nemam cas stahovat, nie som taky maniak:-) ved jasne ze keby mi nevyhovoval, tak by som si ho nedavala:-)

radana

Hm,to ja s datami problem nemam.My platime 250 sk na mesiac a mozeme byt na nete 24 hodin denne a postahovat co chceme a mame pripojene dva pocitace.Keby sme mali datovo obmedzeny net,tak by som sa asi nedoplatila,lebo syn postahuje aj certa diabla.A takto ho nemusim kontrolovat,kolko toho postahuje.Najviac stahuje pesnicky,videoklipy,uputavky,sem-tam stiahne aj dajaky film-ale to malo kedy..Nevesta ma tiez datovo obmedzeny net,tak robia tak,ze on to na svojom pocitaci stiahne a potom to da na usb a tak jej to tam potom vypusti..

jankaaa

pekny dnik vitanka:-) no ale radanka ja mam datovo obmedzeny net a ani neviem co by som chcela vidiet, takto aspon vidim, ze co je v ponuke:-)

radana

Hhhh.Na mna sa mozes spolahnut.Aj tebe prajeme peknu oslavu,koprovka tam sice zrejme nebude,ale urcite tam bude nejake mnamko :DDD

vitana

babenky ja koncim pomaly, tak vam prajem pekny zvysok dna :)
a vela vela pohody, RAdanka a nezabudni mi poslat koprofku :)

radana

Ved tam tvoji spolupracovnici,kamarati...oni nemaju?Moj syn ich vzdy odkialsi dovlece a ma ich fakt kopu.A aj kamoska mi kolko krat napali a potom zase syn napali jej nejake...