Zajtra zacinam zit!Starat sa o seba....!!Kto sa ku mne prida?
The new start:)
zuzanely- mam, ale nezvyknem ho používať. mám ti ho napísať?
Dadah, nemáš nick na pokeci?
tak si možeme navzajom poslat, hih:-D
mno hej, škoda Ludus, že sem nejdú aj fotky :o)
jaj..kocky...chcela by som vas vidiet ako vyzerate...skoda,ze sa sem nedaju pridat fotky....ja problem s vahou nemma...a s akne trosku...ale neviem...cosi ma vo vnutri starsne zoziera!!!
tamarka a dadah -> no neviem ako na to reagovať, pretože o mňa nikto nikdy záujem neprejavil... iba raz, asi pred mesiacom, hrozne zlatý chalan, starší, už vie čo od života chce, problém bol v tom, že bol zhúlený a pár dni na to mi povedal, že to nemyslel vážne... Stretávam ho často, predtým som ho nikdy nevidela. Pozdravíme sa ale bolí to.. Dal mi prvý bozk v mojom živote a bolo to krásne ... :( A v podstate od vtedy mám ten impulz zmeniť sa...
Sedmikraska-nieee...uprimny usmev ziskas vtedy,ked zacnes mat rada samu seba.Tym treba zacat...pretoze az potom zacnes mat rada okolie:)
Sice som sa zmenila,ale obcas aj mna chytaju depky a pod. ...ak je vo vas nieco zakorenene,len tazko sa toho zbavite:/ ale snazim sa zubami,nechtami.Uz sa nechcem vratit spat.Chcem zit teraz!!!
ahojte aj ja by som to chcela lenze ja uz ovsene vlocky take neochutene nemozem minuly roik som ich jedla kazdy den a asi som to prehnala teraz ked ich mam ochutnat alebo ochutnat ochutene len maju taku istu farbu ako neoch. tak ma natiahne kupujem si musli od zn. emco su vynikajuce nie moc sladke a maju aj zatial najviac vlakniny zio vsetkych co som mala ale moj problem je ze nemam pevmnu volu prvej som ju mala ale po poruche potravy som uplne opacna myslim tym ze predtym som mala pevnu volu teraz nie...
tamarka nemôžeš to brať tak, že chlapi chcú len chudé baby. ja som chudá a nemám pocit, že by sa mi chlapi hrnuli do náručia, alebo javili o mňa zvýšený záujem, len pre moju postavu. aj chudá baba má svoje nedostatky,komplexy a može jej chýbať práve to, čo majú iné, možno práve niektorá baculka. ja tú tvoju myšlienku trošku rozšírim-chlapi chcú predovšetkým peknú, štíhlu kočku a k tomu ešte x kritérii, ale hlavne, aby bola na oko príťažlivá. tak si chlapi vyberajú baby. zasa nehádžem ich všetkých do jedného vreca. ja som tiež tak trošku náročná, hoci nemám na to ani právo, ale prečo podľahnúť hneď prvému, čo prejaví záujem...
najdebilnejsie je, ze dnesnych chalanov, co za to stoja po vsetkych strankach fakt zaujimaju iba chude babenky...sice som este takeho co za to stoji nestretla:D ale urcite je to tak ;) :D:D:D