The new start:)

zuzanely

Tamarka, ja milujem motorky, takže supeeer.. :o) No vieš, ani si nevieš predstaviť ako cítim po koňoch, ale mne to po tých rokoch už ani trochu nesmrdí.. :) práve naopak :)

tamarka

juuj, zavidim vam to naozaj...som rada ze mam aspon toho kamarata s motorkou, ked uz nie kone :)
zuzanely, neboj da sa to dokopy...ja mam 165cm a 62kg...viem ze to mozno nie je az tak vela, ale je to viditelne...pretoze prevaznu cast mojho tela tvoria tuky a nie svaly...chapete

tamarka

hech, v mojom okoli nemame sancu jazdit na konoch, aj keby som chcela...baby a nesmrdite potom velmi pojazde na koni? :D ale ne...
prave som sa bola previezt s kamaratom na motorke...uzasny pocit...650ccm..vietor vam veje do tvare, vlasy poletuju...uzas! zazitok na cely den :D

zuzanely

tinusska: no ja meriam 176 cm, ale vážim 107 kg :( viem je to strašné, mala som nejaké problémy, ossobné a nejaký čas som ani nejazdila a všetko to na mňa dopadlo a teraz sa snažím napraviť chyby čo som porobila. Jazdenie je naozaj super, a to s tými roflami nič si nerob :) to sa stáva, ja som pred nedávnom spadla s kobylou rovno do blata, šmiklo sa jej a tak sme sa pekne obe sklzli, nikomu sa nič nestalo, ale pri páde sa aj mne roztrhli nohavice :D
veronika: no svalovka, jaaaaj to poznám :) stehná to tvaruje teda poriadne a aj ruky keď sa nedá ubrzdiť kôň ;) A ak máš možnosť určite sa uč ďalej, kone dávajú oveľa viac... je to taká psychická podpora, pocit slobody... :)

veronika

ja zboznujem jazdenie...kamoska ma kona a niekedy k nej chodim si zajazdit respektive sa to este len ucim..je to skvele na vypracovanie stehien a zadku..viem to podla svalovice co mam na druhy den vzdy:D...

tinusska

zuzanely - jooj, to mas teda krasny sen :)) ked sme uz pri konoch, je to cca 3-4 roky dozadu, co som bola s kamaratkou, kt. jazdi na konoch, ked dojazdila chcela, aby som to i ja vyskusala. a s mojou vyskou a velkou ritou.... pri naskakovani na kona som si roztrhla rifle na zadku :)) sranda...
kolko merias a vazis ty?

zuzanely

Ahojky tinusska :o) To je super, že si sa tak rozpísala, dobre sa to čítalo :) Držím ti palce aby ti tvoje sny vyšli, už keď sme pri nich tak ja vám poviem ten môj, ja chcem hlavne schudnúť preto, lebo budúci rok by som si chcekla kúpiť koňa a jazdiť s ním rodeo a s ľahším človekom sa kôň nesie lepšie :o) A aj rýchlejšie, to je také moje hlavné a druhý "sen" nonenazvala by som to asi tak.. mám pomaly 18 rokov a ešte som nemala priateľa.. :( a dobre vieme že ám bacuľkám sa hladá oveľa tažšie... :o( Tak držím nám palce a nech nás sny dovedú do ciela !!!

tinusska

ahojte,
ja sa snazim zmenit svoj zivot uz nejaku tu dobu, ale vzdy sa na to vykaslem. mozno aj preto, ze som bola ovplyvnovana rodicmi a nastatie uz aj dnesnym expriatelom. teraz vsak zijem uplny iny zivot, slobodny, a pritom zaviazany. zacala som zit s priatelom,v praci to ide dolu vodou.... no, a tu su hned dve motivacie, nech som stale krasna a nech priatela prekvapujem tym, ako sa dokazem zmenit (k lepsiemu a krajsiemu), nech je zo mna iny clovek a tiez kvoli praci, vyzor tiez umoznuje lepsie podmienky na trhu prace. Mam 21 rokov, 153 cm a zacinala som zmenu pri 60kg. nevazim sa, ale citim na sebe, ze vyzeram lepsie, aj priatel mi hovori, ze kde som dala brusko :)) aj nohavice su mi volnejsie... moj velky sen je, ze ked sa vratim napr. len tak na tyzden domov, z kadial pochadzam,nech vsetci na mna pozeraju, ze cely zivot gulka a teraz.... je to mesiac, co som zacala brat hak kvoli akne, dala som si odstranit sosovicky, 3 na chrbte a prave som cerstvo pozasivana na tvari, kde mi vyberali sosovicku, z kt. mi vyrastali chlpky a jednu na lavej nohe pri malicku - to som sa zas bala nosit slapky, aby som si ju nahodou neporanila. napr. o tomto moja mama ani oco nevedia, iba sestra a priatelovi rodicia. ked som zila s nasimi, urcite by mi mama nedovolila odstranit tie sosovicky, aj ked som sa za ne hanbila. teraz sa mame ukazem az po vybrati stehov, no co, nabrble na mna a bude..... zacala som pouzivat pripravky na vlasy, aby som ich mala krasne leskle a tiez tonikum na rast vlasov... (aspon raz v zivote mat krasne a dlhe vlasky...) bo vzdy som ich nosila kratke, alebo polodlhe. co sa tyka cvicenia, isty cas som chodila pravidelne, ale potom to v praci nejak zacalo byt narocne a na cvicenie som uz nevladala, za to som vsak zacala pit viacej cajov. denne aj 2litre len zelenho caju, potom lietajuca lastovicka, cistiaci, ovocny, cista voda.. kolkokrat denne vypijem aj 5litrov vody... radsej ale nenapisem, ako casto chodim na wc :))) co sa tyka u mna sladkosti, snazim sa obmedzovat, ale ked mam chut, dam si. dam si aj o desiatej vecer, ale na druhy den ma tak hryzie svedomie, ze dva dni si nedam ziadnu sladkost :)) mozno sa niektori zasmejete, ale moj velky sen je stat sa moderatorkou. v aprili si idem podat aj prihlasku na vysoku skolu prava v ba na masmedialnu komunikaciu, je to dost draha skola, ale viem, ze to, co sa tam naucim zuzitkum v zivote vsetkymi desiatimi.... len prejst cez skusky.. no a to sa mi zatia nedari, nejak sa dokopat ucit jazyk :((
vidim, ze som sa trosku dost rozpisala, ale oproti tomu, po com tuzim je to len zlomok... tak moc tuzim po novom ja....

dadah

ja som zo sebou nebola nikdy spokojna, ale teraz mam take obdobie a HAK mi len pridava k tomu, ze mam na na veci nadnesený pohľad a všetko beriem oveľa citlivejšie. Mam rovnaky nazor, ked sa človek začne meniť z vonku jeho vnútro nabera iný smer a rastie sebavedomie. Aspon teoreticky by to tak malo fungovať, lenže ťažko sa bojuje s niečim, čo máme v sebe hlboko zakorenené. Treba sa naučiť bojovať a víťaziť zároveň... tak smelo do boja

tamarka

podla mojho nazoru je tato tema vhodna aj na to vnutorne...pretoze ked zmenis vonkajsok, svojim sposobom zmenis aj vnutro...a ked si pisala o tych negativnych myslienkach ja ich mavam takisto...takisto nemam vobec ziadne sebavedomie a tak...a myslim si, ze keby som zdravsie zila, lepsie by som sa aj citila...nielen po tej fyzickej ale aj psychickej stranke...ja som nevyrovnana a to ani neberiem HAK..mozno by som mala zacat aby som mala potom :D ale ne...ako vzdy..drzme si palce ;) pekny vecer