Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

The new start:)

dadah

aha, nevsimla som, že som v kategérii chutnutie a diety, lebo som bola nastavená vo všetkých kategóriach. tak uz viem o com vam ide.

dadah

Ahojte, tato téma ma ihneď zaujala. Prečítala som si všetky vaše príspevky, ale okrem tamarky sa žiadna nevyjadrila koli čomu sa chcete zmeniť. Cítim, že zmenu potrebujem aj ja, ale velkú. Takú, ktorá zmení moju mienku o samej sebe a dodá mi sebavedomie. V poslednej dobe ma trápi moja vnútorná nevyrovnanosť, sklamanie a rôzne negatívne myšlienky. Občas to na mna príde. Uvedomila som si, že je to HAK. Beriem ich už nejaky ten mesiac, ale budem sa ich musieť vzdať, čo mi na jednej strane snáď pomože, ale na druhej strane sa mi znova vráti akné. Niečo za niečo... Rada by som sa zmenila aj navonok. Ako písete patrí k tomu zmena účesu, ale na nejaku radikálnu sa už neodvážim. Možno začnem aj do posilky chodiť, trosku sa este spevniť lebo len hnijem na zadku a nemam žiadne fyzické výkony. Treba si na to naisť aj čas, ktorý žial za chvilku mať nebudem, lebo ma čakajá nepríjemné štátnicové obdobie.

tamarka

a depresie mavam aj ja...hlavne z toho ako vyzeram..myslim si, ze ziadny chalan ma uz nebude chciet, mam komplex ist s kamoskou na plavko, mam komplex na telesnej cvicit, pretoze ked si predstavim ze sa mi tie speky natriasaju...blee..a take pekne dievca som byvala :( akoze nie je to az take hrozne, ale 10kg mam hore:( ...ale hlavne ma trapi ze uz vyse tristvrte roka som bez chalana..
a tiez si chcem povedat dost! ale to si asi poviem az potom, ako budem so sebou spokojna...

tamarka

ja som si tuto temu precitala az dnes, ale zacala som zmenu uz v stredu :)...poliewocka...si nasa opora a nepovedal ti to nik, pretoze je to samozrejmost, ktoru ani netreba opakovat:) dakujeme ti vsetky urcite...chcem takisto zmenit vlasy,ale az potom, ako zmenim postavu.. tvar som uz zmenila-nosila som brutalne cierne oci(linku)...ted si davam podla modnych trendov :D iba na horne viecko a spiralu a trocha makeupu...ale mam velky problem...strasne sa potim, aj ked nic nerobim...proste vzdy mam mokre kruhy pod pazuchami..bleeeeee...tak si nemozem dat ziadne tricko s kratkym alebo dlhym rukavom...skoda :( ... boze ale neviem ci to vydrzim cvicit...teraz mame pisomkove obdobie, tak sa musim ucit ucit ucit...dufam ze to pojde a ze nebudem prilis nervozna...aby sa mi nechcelo jest ale cvicit :( ... drzme si palce ;)

zuzanely

Ludus: stavy depky veľmi dobre poznám! Ja ich mám už mesiac, ale povedala som si dosť..!!! jednoducho to takto nejde.. proste musím a hlavne CHCEM zmeniť svoj život, postoj voči samej sebe!
veronika: to je super že sa pridávaš k nám :) pekne vítam ;o) !

veronika

caaute..mam 15 a precitala som si tuto temu a myslim ze to ma velky potencial tak by som sa rada pridala...
niekedy mam pocit ze cely den nic nerobim a vsetko ma znervoznuje..zaroven by som chcela zacat cvicit a proste celkovo skvalitnit svoj zivot...zacala som asi v oktobri minuleho roka ked som sa dala do boja proti akne ktory uspesne vyhravam:)...tak chcem pokracovat ...
a Ludus... s tym zaludkom ti neviem poradit ale ked sa mozem spytat..z coho mas dnes tu depku ?..nieco konkretne?..

Ludus

no co baby...ako vam to ide?Ja mam dnes akurta taku depku...a opat zacinam mat zaludocne problemy ,kt.sa neviem zabvit uz uz niekolko rokov?Jaj...neviete mi nejak kocky poradit?

poliewoocka

Zuzanely:))) to som strasne stastna,ze ma takto beries:)Toto mi este nik nepovedal...Tinusska-tu nejde ani o to,cumiet na seba dennodenne a hladiet do zrkadla..ide o zmeny.Povedat si DOST!Narovnat chrbat,zdvihnut hlavu a divat sa priamo.Neuhybat pohladom...toto bolo prve.A,cvicenie vam spevni postavu a zlepsi styl chodze-toto robi vela,ako sa nesiete,co z vas vyzaruje.Potom je to usmev.Naucte sa uprimne usmievat a tesit sa z toho,ze ste TU!Ste zdrave a mate moznost skvalitnit si zivot.A potom sa to spusti same...pridavajte detaily,ucte sa nove veci...ja nemam tolko casu nakolko studujem na gympli a mamka robi v zahranici,ale DA SA.TREBA LEN CHCIET:*

tinusska

poliewoocka - mozem sa spytat, kolko casu ti to denne zabralo? bo ja ked som sa aj snazila pekne o seba dbat, tak som myslela, ze pol dna sa staram jedine o seba a na vse ostatne nemam cas....