Zajtra zacinam zit!Starat sa o seba....!!Kto sa ku mne prida?
The new start:)
Presne tamarka, človek by povedal že ja si veľmi vyberať nemôžem, ale proste keď nechcem, tak jednoducho nechcem...
ludus, ja mam problem hlavne s vahou...akne sem tam ked mam "svoje dni" ... inak vobec... ale mam problem s hroooooozne sirokymi bokmi-myslim, ze su to boky...proste miesto nad bedrovymi nohavicami...ako celkovo som plnsia osoba, ale tie boky ma nehorazne stvu..vdaka nim mam nesumernu postavu..
a takisto nemam chalana...pretoze som BRUTALNE vyberava..ale co spravite..nech si kazdy hovori o povrchnosti co chce, jednoducho ked sa vam clovek nejakou vlastnostou zhnusi, uz ho prestanete vnimat ako "objekt" ...
Myslím že pri správnom výbere kozmetiky a pravidelnom čistení je zvládnuť boj s akné dosť jendoduchý :) ale super ža ťe to takto naštartovalo :)
no ja praveze s vahou nemam problem len by som chcela brucho zadok a stehna trocha spevnit..mna to akne stvalo najma lebo som mavala dost rozsiahle...ale ak aj nahliadnete niekedy do nejakej temy o akne snazim sa tam prispievat a radit ludom pod nickom shagya...
cize najma tento uspesny boj s akne ma tak nastartoval..lebo vidim ze sa vselico da zmenit ..
Ludus: tak ja nie som ani vyberavá, teda len trochu ale tiež ho nemám.. S váhou to mám problém a poriadne veľký a s akné nie, aspoň na tvári nie, ale mám hnisavé vyrážky na hrudi a na ramenách a neviem čo s tým.. :(
heh a este jedna otazka.....ktore tu mate problem s vahou a akne?Bo si myslim,ze toto je vacsinou problem zien...a k tomu este samozrejme chlap:D
Danah....ja chcem zmenit svoj zivotny styl..a vsetko co s tym suvisi!Mam neustale problemy....mozno..keby ma vidite navonok si poviete,ze nemoze mi byt zle:(ale nie je to tak....Jednoducho nemam dusu na sparvnom mieste...toto je moj problem!!A baby..ja nemam tiez chalana:(...bo ja som neskutocne vyberava!!!
tinusska: no presne, je to super :) Ja strašne rada dlho čistím koňa, len tak som sama s ním, teda s kobylou... a rozprávam a ona vždy na mňa pozrie pohľadom "ja ťa chápem...."
tamarka: ;o)
na konovi zalezi aj to, ako ho chapete. ja som "svojho" konika brala ako spovednika, prekecala som s nim cele hodiny, poplakala si.... a bolo mi super. bol to krasny pocit, ked mi konik pooblizoval ruky, pripadne sa mi uslo aj na lice :))
hm, tak mas potom fajn :) ja som parkrat jazdila, ale to len tak, ze som mala tipka co mi robil "garde" :D ale aj tak to bol pekny pocit...