Svrbenie konečníka

V15

Dobrý večer ... chcem si dať poradiť .. mám 15 rokov a začal som mat problémy s trávením .. ziedol som omylom 2 dni stary chlieb s pastekou...všetko to začalo 26.9 keď prišla prvá hnačka .. a nebola to hnačka ako taká že som nestíhal na wc ale normálna .. potom nejaký čas po tej hnačke prišla zmena pravidelnosti stolice ... bol som dať stolicu do laboratória.. a zistili že je záporná .. že krv sa tam nenachádza ani nič .. potom bol som aj na ultrazvuku a lekár povedal že je to čisté .. on tam problem nevidí a brucho je priehmatne .. tak som bol v klude a asi som hypochonder už tým že ti hľadám všelijaké príznaky .. toho a toho .. proste bojím sa mám 15 rokov neviem čo mi môže byt .. teraz dnes 2.12 mi je najalo cudne v hrdle ako keby som mal každý chvíľu sa vygrcat ale nedje to len či odgrgnem .. pomôže prosím čo tým mám robiť ?

POHANKA

Pri svrbení konečníka treba zájsť k obvodnému lekárovi, ten vám dá urobiť potrebné vyšetrenia. Ak vám nič nezistia, tak zrejme nič ani nemáte, teda okrem nezdravého životného štýlu. Ak neprestane fajčiť, jesť nezdravé jedlá a sedieť väčšinu voľného času pri telke alebo počítači, zabudnite na to, že vás prestane svrbieť riť. Dôležité je:
NEFAJČIŤ
JESŤ OVOCIE A ZELENINU
PIŤ ASPOŇ 2 LITRE VODY DENNE
CVIČIŤ - napríklad 5 Tibeťanov
Žiadne lieky, drahé mastičky, oleje a preparáty vám nepomôžu, je to len biznis na úbohých chorých ľuďoch. A prestať fajčiť je oveľa lacnejšie ako všetky tie tabletky, čipky, či mastičky. Zdravá strava vám pomôže vyhnuť sa obezite a budete sa aj psychicky cítiť lepšie. Cvičenie vás udrží dlho mladých. Tak načo sa ničiť.

m8

takze zopakujeme si to. treba si kupit harmancek caj, lavor kde sa zadkom zmestite, mast FAKTU, cipky UNIGEL Apotex, nechat si napisat DETRALEX. Umyvat konecnik vlaznou vodou bez mydla(ani gynekologicke sprchove gely nic!). V praci sa utierat vlhcenymi obruskami bez alkoholu. Po stolici natriet konecnik mastou Faktu. Rano vecer do lavora 4 sacky harmanceku zaliat horucou vodou pockat kym vychladne na vlaznu. 15 minut sediet v tom. NESKRIABAT, maximalne jemne hladkat.Na noc cipky Unigel. A detralex podla navodu. Do mesiaca mate po problemoch, pozor prve dni nic nezabera. budete mat pocit, ze vas toto nevylieci, ale vylieci. ani mast faktu nezabera hned.HLAVNE VYDRZAT SA NESKRABAT az po par dnoch uzivania. neskrabat, ziadne diety, jest denne popri beznej strave aspon jedno jablko nech mate stolicu makku.

m8

co sa tyka parazitov, ak by to boli mrle, nebojte sa, ze by ste na to aj sami neprisli. pokial nejaka trichinela, skravka, tam su priznaky velmi silne.s horuckami do 40, neschopnostou vobec nieco zjest, to sa nebojte ze by sa na to neprislo. 90% tychto podivnych svrbeni s negativnymi vysledkami na vsetko su male ranky na konecniku ktore len treba zahojit. k parazitom mozte prist ked si kupite domace klobasy na trhu. typek na ceste zrazi diviaka urobi klobasy...ked si kupite cesrstve maso v bille alebo v lidli, tam sa nebojte, lebo to su masa z velkych chovov kde zvierata zelenu travu nevideli...tam sa nemaju kde nakazit, zozrat kontaminovanu travu po ktrej behal diviak, alebo nakazena liska...tam skorej mozno salmonelu a take choroby z poazeneho masa, ja vzdy spravim malu dierku ak je to balene maso a ovonam ci je cerstve. ked je cerstve mne nevadi ze som si do neho spravila malu dierku si ho kupim. ale jak posmrdkava no tak im to oznamim, lebo predsa za to platit nebudem! kandida a ine ochorenia sa taktiez preukazuju inak a nemali by ste negativne vysledky. zbytocne sa nestraste rakovinami tu zas necitite..a ked ju citite vacsinou je uz pozde a tiez sa nebojte ze by na to neprisli :p

m8

este chcem dodat, ze naozaj treba to liecit, lebo ked sa skrabete v noci zo spania, nejdete si hned umyt ruky. tymi rukami, aj ked je konecnik umyty, ze hygienu mate dobru, nachadzaju sa tam crevne bakterie. vy tym skrabanim si ich rukami roznasate, do oci, pohl. organov, mocovych ciest a pod. z toho vam mozu vznikat zapaly mocovych ciest, vaginalne zapaly rozne tazkosti zla imunita...

m8

trpela som 5 rokov so svrbenim konecnika. pricina bola pravdepodobne raz tvrda stolica odkedy sa mi vytvorila na konecniku mala trhlinka plus zacinajuce hemeroidy. Nepostrehla som odkedy to bolo, ci ozaj ta tvrda stolica mi vytvorila trhlinku, ale trvalo 5 rokov, co ma neustale svrbel konecnik, casom som mala v oblasti konecnika male zacervenane trhlinky, ktore neprestali svrbiet kym som ich nevyskriabala do krvi. no nocna mora. skusala som repikove kupele, nezabralo. dubovu koru, taktiez nic. vsimla som si, ze moja pokozka v okolo konecniku je tak slaba, ze pri trosku silnejsiom utreti po stolici sa mi znova objavovavli nove trhlinky. zacala som teda s kupelmi v harmanceku, mastou faktu a cipkami unigel. prvy tyzden nic. ale pokusala som sa neskriabat. ked len tak v kupeli s harmancekom jemne hladkat. po tyzdni som zacala uzivat DETRALEX. podla navodu. prve tri dni tri tablety 2x denne..potom dvet tablety a td. po stolici sprcha ziadne mydlo! vlazna vfoda, v praci vlhcene obrusky bez alkoholu, ani papier nic, len vlhcene obrusky alebo sprcha. trhlinky sa behom dvoch trroch tyzdnov zahojili, samozrejme vydrzat treba nezabera to hned! pokozka vdaka detralexu je pevnejsia a svrbenie odoznelo. treba vsak liecit to aspon dva mesiace aj ked problemy ustupia a treba ratat s tym ze sa to vrati. ale po opakovani tohto postupu sa toho zbavite. drzim palce

mastie

ten zvýšený cukor,môže poukazovať na diabetes,pritom ako aj iných chorobách látkovej premeny napr. štítnej žľazy,obličiek býva pruritus
hemoroidy sú už vylúčené...
choroby žalúdočno-črevného aktu bývajú sprevádzané napr. s hnačkami,čo asi nie je tvoj prípad..
potom to môžu byť infekcie ku ktorým patrí aj candida,tej sa teda darí ak máš rada sladké..
infekciou môžu byť aj parazity, mrle, hlísty,možno preto si dostala preháňadlo,ak by ich vylúčilo,príznaky by mali ustúpiť,ale nie natrvalo,treba opakovať kvôli rozmnožovaciemu cyklu..
potom sa môže jednať o prehnanú hygienu,alergiu na hygienické potreby,alebo svrbenie spôsobujú aj nejaké lieky...takže zváž,posúď

Severka

Ja som bola s konečníkom na chirurgii a spravili mi krvný obraz a všetky parametre som mala v norme ale len zvýšený cukor.Potom mi robili palapačné vyšetrenie. Ani slezinu, ani pečeň, ba ani uzliny v slabinách som nemala zväčšené. A žiadne patologické zmeny na konečníku. A tak ma poslali aby som sa objednala ku gastroentologovi.

Ľudia bojím sa čo mi tam bude gastroentológ robiť. Bude mi dávať sondu do konečníka a hrubého čreva? A bolí to?? Stolicu mi brať nebudú, lebo som dostala preháňadlo. Na vyčistenie čriev.

Len ma to tam svrbí. A ide to od pošvy. Bola som aj na gynekologickom vyšetrení a dostala som čípky a masť.

A spravili mi výter. Ja dám za to krk, že je to candida.

Severka

minule som mala svrbenie konečníka. Obmedzila som bravčové mäso a jedla som cesnak, cibuľu, chren a tak a natierala som si to s kanestenom.

To sú parazity nič viac. Nejesť mäso na určitú dobu.

A zase ma to navštivilo tak to musím zopakovať.