Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte.Nemá niekto chut somnou pokecať?Dosť sa trápim kvôli práci.Som z nej zúfala a nešťastná a doma o tom nechcem hovoriť.Neviem sa poradiť sama,tak prosím niekoho o radu.Ďakujem
Nemam co dodat sisi, len Dakujem.
A ešte niečo, ja ked som zakladala v nemom zúfalstve túto tému, nečakala som tak veľa ohlasov, to že ma ľudia nebudú odsudzovať, ale že budú ochotní pomôcť. Zato vám všetkým ďakujem. Ja som už svoje krušné chvíle prekonala a dúfam, že aj ty Milan, ty Envy a mnoho Vás ďalších s obrovským trápením nájde čoskoro opäť to pravé šťastie. Veľmi Vám to všetkým prajem.
Milan,
Ja už žiaľ neviem, čo ti poradiť, skús ísť ďalej, tvár sa sebavedomo, nenariekaj pred ňou. Možno to zaberie, možno sa znova zamiluje po istom čase do teba - najmä ak budeš uvedomelý a sebestačný- myslím citovo a tak, ak znovu budeš muž do ktorého sa pred rokmi zaľúbila, s ktorým jej bolo dobre, ak budeš vedieť dávať lásku a pozerať na potreby iných. Je to ťažké, no cítim, že si sa za tieto ťažké dni mnoho naučil. Ona tvoja láska ťa možno nechala dospieť tak jej daj čas a pracuj na sebe. Ak je to naozaj tá pravá tak sa vráti, ja v to verím a verím aj tebe, určite si to zaslúžiš. Držím pästíky aj naďalej.
Ale karolinkaa v jednom mas pravdu. Ponizovanie sa fakt nikomu z nas nepomoze, s tym s Tebou suhlasim. Vies vsak, ze taky cas clovek rozmysla inac, ako ked je dobre, ked je pohoda...
A ja som to zazit musel, ten pad, aby som si to uvedomil..
Diky sisi za ochotu poradit, viem, ze ty si ma v tomto stale podrzala. Ja som uz pisal v com som spravil chybu, nemam co tajit - nikdy som ju nepodviedol, ale som sa nespraval tak, ako v prvych rokoch, teda chybali objatia, chybali bozky, ist mestom a chytit za ruku, byt MY a nie Ja a Ona. Aj mne to doslo, chyba mi to a uvedomil som si vsetko. Ostatne nebudem pisat, uz vies.. Este raz diky sa drzanie ruk.. Ahoj.
A karolinkaa prepac, tiez to nemyslim v zlom. Kazdy na diskusii mame iny nazor a je to normalne. Kazdy mame aj iny osud a inych partnerov. Mozno aj ine poziadavky. Niekomu staci, ze ma hocikoho, iny chce, aby splnal to a tamto. Ja chcem byt s tou, ktoru milujem, to je vsetko. Ta tak...
Diky karolinkaa. Fakt si tu poradila vsetkym. A velkoryso... Co uz..
Grcam z vas. Zazila som drsny rozchod, ale takyto verejny citovy striptiz, co tu vy predvadzate, to je vrchol. Je to tu sice anonymne, tak ok, aj ja som mala mozno podobne myslienky v hlave, ale napr. Milan, tvoja bejvalka sem mozno zabludi a ked si cita tieto sentimentalne k***tiny, bucha si asi hlavu o stenu, preco s takym debilcekom stratila tolko casu. Spamatajte sa. Majte nejaku hrdost.
.......................
Skorobabka, je to na tebe, ci mu odpustits. Ak na neho s laskou spominas aj napriek tomu zbabelemu rozchodovemu kroku, zrejme ma vyznam prijat ho spat. Cloveku je lepsie s drahou osobou ako samemu. Ale urci si \"podmienky\". Aby sa nezopakovalo to, co predtym. Toto vyznie asi hnusne, ale po urcitom dosiahnutom veku si uz clovek tolko nemoze vyberat (z uplne objektivnych pricin, je k dispozicii menej nezadanych adeptov). Starsi clovek je uz tolerantnejsi, dokaze sa cez veci preniest. Odpoved, ci ti to za to stoji, musis najst v sebe. Ja myslim, ze za pokus nic nedas. Len si ho hned nenastahuj k sebe, prip. mu nerob rucitela... Ved vies, proste treba si uz davat pozor. Ak si vsak doteraz nad nim ani tak moc nepremyslala a zrazu sa zjavil a ponuka sa ti, tak sa zacinas pohravat s myslienkou, ze preco nie... to by asi dobrotu neprinieslo. Nevidim do toho, su to len take moje prve dojmy.
............
Envy, neponizuj sa. Nikomu nikdy nic neprinieslo ponizovanie seba sameho. Je mi to luto, ale uz to nie je v tvojich silach - vratit ho spat. Ked budes vystupovat sebaisto, budes posobit spokojne, usmievavo, prijemne, je tu sanca, ze sa k tebe vrati. Ked budes ufnukana, neni sanca. Uvedom si to. A prosim nepros na kolenach ;) Viem, ze si to uviedla ako priklad, ale vsetky veci tohoto typu su celkom na nic. Neskusaj to. Drzim palce.
je mi zle, mam krce v zaludku, kazdy sa ma pyta, preco som smutna a kto mi ublizil.. sama som si na vine...je tazke sa pred nimi nerozplakat.
neozval sa ani sa neozve, ja uz si neverim v nicom...najviac ma boli ze mam velmi rada jeho rodinu a fakt som verila ze toto je moja posledna zastavka.. posledny vztah, ja som presvedcena, ze on je ten pravy...
Milan, nevypisuj detaily, vieme ze to co si spravil lutujes, ty vedz, ze kedykolvek tu prids po radu, budes potrebovat vypocut - tak som pre teba. Držím ti palce, prajem ti šťastie. Naozaj dookola písše to iste a to sa neuraz, ale ked ona toto pocuvala 6 rokov a skutek utek tak jej musis dat cas, ponor sa do seba, pripadne aj do motlidieb ak si veriaci a dufaj , ver...láska si ťa nájde sama.Mozno to je len priúčka, lekcia alebo trest za tvoje správanie, my nevieme co si spravil- ty to zatajujes, priznaj sa a skusim ti povedat ake mas sance. Si určite skvelý muž, ja sa za teba stále modlim nech nájdeš naspäť svoje šťastie nech sa ti láska vráti.
Envy, moja neplac uz prosim, viem ze je to tazke, predsa ta len tak neopusti po tolkych rokoch, co sa vlastne odohralo? Držím ti všetky palčeky a daj vedieť čo a ako sa vyvýja- dúfam, že všetko už bude len dobre