Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Juuuuuuuuuj tu sa odohrava nieco prilis sukromne a nieco nedoriesene- Milan tebe chcem povedta, držím ti palce nech si šťastný ale ak si ju čo i len raz udrel tak už ju nečakaj- toto jo príliš silné, toto sa naodpúšťa. Verím, že si sa poučil a že nájdeš svoje šťastie.
Ex- priateľka, prepáč mi, asi som sa zmýlila, myslela som, že nemáš srdce ale potom čo si napísla viem, že keždý máte svoju pravdu, nikto nie je bez viny. A ak ťa udrel ak som to správne pochopila potom ti blahoželám, že si mala tú silu odpútať sa a ísť ďalej. Násilie si nezaslúži žiadna žena. Veľa šťastia
A vies dobre, ze som si Ta za manzelku chcel vziat. Ved uz sme mali aj termin v septembri '08. Vsetko zaplatene zalohy. Spolu sme boli vyberat salu, DVD, ...
Tak ake nechcel? :(
Asi som sa zmylil...
A nie je pravda, ze 3 roky bolo zle. Vsetci sme nedokonali. Nikto nie je bez chyby. Ked si prisla do nas a som sa snazil pripravit pekny vecer, vino, sviecky, tiez bolo zle? Toto som u Teba nevidel. Ked sme boli niekde vonku ci doma, ked sme boli s detmi z CZ ci od Tani u nas, ked....co tu budem pisat vsetko za 6 rokov?? Zase mi je z toho do placu. Co na tom mohlo byt stale zle. Netusim, ci sa snazis ospravedlnit svoje rozhodnutie, ale fajn. Preco tu verejne? Vidim a citim, ze si sa zmenila a je mi to velmi luto. Kedze Ty nechces verit mne, potom je dalsie pisanie zbytocne. Chcel som...PREPAC. :(
Je mi luto, ze som kvoli Tebe isiel 600 km, aby som Ti povedal jedno slovo: Prepac!
Ak mi ani po inych poslednych udalostiach neveris, potom OK, nech bude ako chces. Nechcem to pisat tu, radsej osobne. Uz len jedno poviem. Nikdy si pre mna nebola ozdoba. Ja som Ta miloval a milujem Ta Navzdy! Ahoj.
Mila SISI,
som rada ze Mianovi tak pekne radis...no dopriala by som ti ho spoznat osobne...tiez by si s nim asi dlhsie kao tyzden nevydrzala!!ja som s nim vydrzala neurekom 6 rokov, no 3 roky bolo uplne trapenie!!! ja som bola koli nemu chora, padli facky, bola som zatvorena medzi 4 stenamy, nemohla som nikam von, len vtedy ked on nebol doma a sa zabaval a ma nepotreboval...bol namysleny panak, ktory myslel len na seba a na svoj prepych a luxus...ked som mu povedala aby sme sa zobrali, tak mi povedal ze on si ma nevezme, lebo to uz bude koniec jeho slobody, cize ako by ti bolo keby si mala ty ziadat o ruku chlapa a on ti povie ze si ta nevezme lebo to uz by bol jeho koniec???zalezalo mu na vsetkom, len nie na mne...mna mal ako ozdobu s ktorou sa mohol chvalit, ze este aj v tom je dokonaly, ze ma dom , auto, peniaze, pracu a krasnu a inteligentnu zenu...lenze ja som natolko inteligentna ze s debilom zit nebudem, nech si place, ja som si preplakala 3 roky zivota, a za tie 3 roky zivota sa vo mne vytratila laska k nemu a naharadila ju nenavist...
nikdy ti neprajem takeho cloveka ako je on, a tie zvasty ze on sa zmenil tak tomu ja neverim, lebo menit s auz isiel x krat a ani raz sa mu to nepodarilo, a sanci dostal milion za tie 3 roky, lebo tie 3roky sme nic nerobili len sa hadali a ja som mu stale davala sancu..ale ja si nemienim svoj zivot presrat hadanim s niekym kto si nevazi zenu!
pekne sviatky..
Ahoj. Dakujem.
Je na tom zle, lebo som jej velmi ublizil. Ale co uz, ked mi neveri, ze som sa zmenil...
V citate sa taktiez pise:
"Láska nikdy nezanikne."
Mne povedala, ze zanikla. Mam verit jej, alebo pismu? Ja verim svojmu srdcu!
Dakujem Ti velmi pekne, anonym.
Nie, neboj sa, ja jej nic nenutim a rovnako som dufal, ze ma svoj rozum a nebude pocuvat kamaratky, ale srdce. Asi v tom srdci uz nic nie je. Ja to neviem posudit. Po vcerajsku som si povedal, ze OK, viac sa jej Neozvem! Nikto jej rozkazat nic nemoze. Myslim si, ze som jej dal najavo, ze a ako ju milujem. Nie teraz, uz pred 2 tyzdnami, ked som za nou isiel do prace s kyticou. A myslel som to uprimne. Bohuzial. Ale 6 rokov to je pre mna riadna palka. A myslim, ze pre kazdeho je, tak sa necuduj, ze mi je smutno. Ja ju vymazat zo srdca neviem, ale po vcerajsku, po tom co mi povedala a ako sa ku mne spravala, sa jej uz neozvem. Nech si zije to, po com tak velmi tuzila. Rozhodla sa ona sama.
Ahojte. Ahoj sisi.
Neozval som sa dlhsie. Prepac.
Bol som u priatelky vcera vecer.
Je to zle. Nespoznavam ju.
Inak sa na mna pozera, ako sa pozerala 6 rokov! Ked ja placem, ona sa zo mna smeje. Tvrdi, ze som psychicky chory a mam ist za psychologom. Ale kde je pociatok mojho suzenia a bolesti? Ci ona neplakala, ked som jej ja ublizil? Nechcem uz o tom pisat viac, som znechuteny jej postojom. Zmenila sa. Bola u nej kamoska, co s nou robi. Ta jej uz predtym "davala rozumy", ked odisla robit na 2 mesiace prec. A odist som jej dovolil. Vzdy bola mila a skromna. Chcel som raz retiazku na krk hrubsiu, povedala, ze naco Ti. Teraz je ona ovesana retiazkami, chodila by po diskotekach, chodi do mesta posedavat s kamaratkami a mne vycitala kamaratou, co bol aj jeden z dovodov jej rozchodu. Vysedava na azetku, neviem co tam robi, je mi to jedno, ale ten internet a rocne dopisovanie si bol podraz. A toto mi nemala po 6 rokoch urobit. Citim, ze uz ma asi nemiluje. Neviem. Po vcerajsom rozhovore som ostal ako ovaleny. Nikdy som necakal od dievcata, ktore mi 6 rokov hovorilo do mojich oci "Milujem Ta Navzdy", ze mi raz povie vety ako: "Ja si uz zijem svoj zivot", "Uz ta nemilujem", "Nerev, si psychicky chory"...
Moja mama uz chodi na prechazdky, lebo ju velmi boli srdce a stale place. Ja ani o sebe nehovorim nic. Len jedno poviem: Aka je, taka je, Milujem ju so vsetkymi chybami... Som asi debil..
Uz nebudem verit ziadnemu dievcatu, ked mi povie do oci "mam ta rada", alebo "milujem ta" ?!
Ma co chcela. Ked jej bolo so mnou zle, tak jej bude s inym alebo samej este......
Ked sa raz niekomu slubim, tak mu musim odpustat cely zivot. A ak niekomu poviem milujem Ta navzdy, tak to hovori len tak? Docasu? Teraz?
Sisi, napisala si: "Chlapa vystrieda ďalší chlap , tak ako pápeža ďalší pápež".
Suhlasim, ale papezi sa menia, ak ten predosly zomrie. Tak aj manzelsvo sa slubuje "az do smrti", nie do najblizsieho problemu...
Prajem vsetkym prijemne prezitie velkonocnych sviatkov.
Drzim palce vsetkym sklamanym. Hoc uz nie je na vasej strane pravda a spravodlivost, ale je na vasej strane Laska.
Na koniec dodam jeden citat:(1.Kor-13)
"Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé,neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie.
A tak teraz ostáva viera, nádej, láska, tieto tri; no najväčšia z nich je láska."
Ahojte.