pokaslala som to

mattissek258

Áno,dalo by sa to riešiť,ale žijem vo velmi malom meste,kde je to s robotou velmi ťažko.Nikdy nejpochopím,ako sa môže niekto tak správať.Myslím si,že ľudia by sa k sebe tak nemali správať.Viem,že aj ja mám svoje chyby,ktoré taktiež môžu niekomu prekážať.

sisisissi

Suhlasim so sedmokraskou, zani sa pozerat po niecom novom a tie ich reci ta uz aspon nebudu zarmucovat, vsetko sa da riesit a ty to urcite zvladnes. Drzím palceky

sedmikraska

matisek, mozno je na case zmenit pracu, potom by si im bola len vdacna ak najdes nejaku lepsiu. zacni pekne pomalicky s hladanim a popripade studovanim potrebnych veci,aspon ta to popozenie

mattissek258

Ahojte.Prihodilo sa to ,že moje dve nadriadené si vybijanú svoju zlosť na mne aj keď ja za to nemôžem,že oni majú nejaké osobné problémy.Veď ja za to nemôžem a mám taký pocit, že sa chcú vyštvať.

sisisissi

Och envy ani nevieš ako ti rozumiem, veď aj ja som mala chuť so všetkým skoncovať a ako dobre to nakoniec dopadlo, verím, že to tak bude i v tvojom a Milanovom prípade. vydrž. držím palce

envy1234

zacina to na mna vsetko padat... sefka mi dnes vynadala ze nie som samostatna ani dost pruzna, v skole sa na nic nesustredim a stale myslim nanho.. je to blbost, viem, ale mam chut sa hodit pod auto

1qazy

No ak sa vie ten tvoj po 7 rokoch nahnevať kvôli takejto podpichovačke" asi to nemyslí s tebou až tak vážne.Podľa mňa,povedať a spraviť su 2 rôzne pojmy,a tak ako sa k tomu ten tvoj priateľ postavil,mi pripadá ješitne a neopodstatnené na,,,akože rozchod".Asi to nebola z jeho strany až taka láska a JA by som to nechala tak,takáto prkotina na rozchod??buď to je sila-alebo nieje,,a určite by som mu neliezla teraz do zadku a prosila ho o prepáčenie,veďtrošku koreneného slovíčka tam kde to klape-neuškodí..čo potom pri vážnejších slovách alebo skutkoch spraví??!!