pokaslala som to

MilanM3M

Neboj rodrigez, uz nevypisujem ziadne smsky denne..
len som odniesol darcek na narodeniny. To je vsetko. Ostatne je na priatelke.
Chcem, aby sa vratila, a nechcem, aby prisla neskoro..
Ale diky. Za chyby v texte sa neospravedlnuj, obsahovo si to napisal OK, a to je dolezitejsie.. Ja sa tiez sem tam seknem..
A nelutujem seba. Lutujem svoje spravanie a ano, tato facka ma velmi zmenila a som rad, ze uz niesom taky blb, ako som bol..

rodrigez

Jo a hlavne sa stale nelutuj... Sebalutost je presne to po com tuzi kazda zena...
PS.... Omluvam sa za kopec preklepov a chyb...

rodrigez

Fuuuu tak Milan ty si nepochopis zjavne zakladnu vec... cim viac tlacis na pilu a otravujes, tym viac sa tomu druhemu cloveku zhnusis... Ked ti kazdu chvilu pipne sms uz to ani necitas... nespravaj sa ako psychopat... kurnik sa si chlap, tak sa tak aj chovaj... nic nevyriesis stalim otravovanim, prave naopak... daj tomu cas, ak sa bude chciet vratit, tak sa vrati... prezil som nieco podobne, akurat na rozdiel od teba som jej nevypisoval kazdu hodinu... 8 mesiacov som o nej neposcul a ked sa velkodusne chcela vratit ja uz som zabudal pri mojej terajsiej priatelke... Vsetko zle je na nieco dobre, ak by to s byvalou neskoncilo, nebol by som teraz taky stastny... vsetko sa deje z urciteho dovodu... ty si potreboval pochopit ze sa spravas ako idiot... niekomu staci mala facka, ale niekto potrebuje velky kopanec... Hlavne tu uz nevypisuj ti sladke hovadiny, MILANA to napisala absolutne presne... ulisnostou neukecas nic...

MilanM3M

envy1234, je to podobne, ako v mojom pripade. Tiez su proti sebe rozum a srdce. No lasku si neda zvolit podla rozumu, ze aha, toho/tuto chcem, aj ked k nemu/nej nic necitim, ale proste mi vyhovuje na nom nieco. Lebo v tazkych chvilach ostane len laska, a kto nemiloval zo srdca a pride problem, ten sa na toho druheho vykasle. No kto miloval, zostane pri tom druhom navzdy.
Pises, ze by si sla aj na kolenach prosit, ale ze mas svoju hrdost..
Ja som aj na kolenach prosil. Aj doma aj v praci. Proste toto sa neda nanutit a ten nas dotycny priatel/priatelka sama musi vo svojom vnutri vycitit, ze im chybame. A sami sa musia rozhodnut. Ja tiez tuzim byt opet spolu, byt MY a nie Ja a Ona. A len citim a verim, ze aj v nej tam nieco je. A nie je to len tak nieco. V nej to tiez vrie, a je to velmi tazky zapas, ci povedat Nie, alebo Ano.
To, ze ides na prednasku ci do prace, je len dobre. Vermi mi, doma by si sa zblaznila sama so svojimi myslienkami a spomienkami. Ale ani u mna to praca nezahojila. Ani cas. Prave naopak. Stale mi chyba viac a viac.
Prajes nam pekny den. Toto sa Ti muselo pisat velmi tazko.. Ale viem, ze je to uprimne. Drzim Ti palce, verim, ze spolu s ostatnymi.
Ja som vtedy nespal niekolko dlho, schudol som a ine veci. Proste, ak som ja spravil chybu a ona tym trpela, musim znasat teraz ja tieto krize a dokazat, ze ked mi na nej zalezi, tak sa nevzdam, tak ako ani ona to nevzdavala. Len dufam, ze jej bude chybat aj moje objatie, bozky a konecne uz spolocny pokojny zivot, plny lasky, odpustenia, pekneho spravania a normalneho zivota. Drz sa.

envy1234

vies, jemu vraj srdce vravi ine ako rozum... na jednej strane by som najradsej dosla za nim a vyprosila si na kolenach, nech sa ku mne vrati, ale zasa mam svoju hrdost. chcela by som mat silu a v pripade, ze pride a bude ma chciet naspat mu povedat nie, aby nenadobudol pocit, ze taketo rozchody su ok, ale zasa velmi dobre viem ze ho milujem a chcem byt s nim... boze, skoro vobec som nespala, som urevana a to mam ist dnes aj na prednasky, aj do prace... nuz... pekny den zelan vsetkym..a vy sa drzte, budem na vas mysliet..

MilanM3M

Z jednej temy od sisi to tu postupne pribuda, podobnych pripadov. Je to velmi smutne citanie.
envy1234, ako by si pisala za mna.
Viem, co citis. Ja stale dufam, ze v mojej sa ozve srdiecko a da mi signal, aby sme boli opet spolu, prezivali spolu kazdu volnu chvilu... Velmi sa o to modlim. Takze aj Ty nestracaj nadej. Cakanie velmi boli. Velmi. Viem to a poznam. Cakanie ma vsak jedno pozitivum, ze pocas toho cakania sa clovek moze zmenit, pretvara seba aj svoje zmyslanie, co uz nema robit, a co by naopak robit mal, na co zabudal. Cakanie ma aj negativa (zdravotne, citove,...), takze nemoze byt samozrejme prilis dlhe. Ked toho cloveka milujeme, vieme cakat dlho. U kazdeho to je ina doba. Ty musis sama citit, ci hej alebo nie. No ja Ti drzim palce, tak ako som drzal sisi, ona zasa mne, aj mi verila.
Viac poradit a pomoct cez internet sa neda, mozem sa akurat za Teba pomodlit..
skorobabicka, ak mas cca 45 rokov, tak mas zle meno, ze skorobabicka.. Mas k tomu este dost daleko. Vnucata je jedna vec, ale to, ako sa clovek citi je druha.. Aj starsi clovek sa moze citit na 18.. :)
Mas tiez zaujimavy pribeh. Ty si nevyronila slzu, ale envy1234 je vekovo na zaciatku prezivania vztahov a tam je to velmi intenzivne. Ja mam 27 a tiez je to u mna velmi intenzivne.
My vsetci, ktori prave prezivame tazke chvile bez partnera, musime dufat a nevzdavat to. Tym pripadom pred nami sa to podarilo urovnat, odniesli si z tejto priucky vela, uz neurobia nejaku somarinu, ale podarilo sa a verim ze aj v nasom pripade sa nam to podari.
A nepisem, ze ak sa nepodari, tak toto alebo tamto.. Podari sa!
Kto prosi, ten dostane. Len spravne prosit, nepretvarovat sa a zmenit sa vo vnutri, nielen navonok. Ahojte.

skorobabicka

envy1234, je mi to strasne luto, ze tvoj vztah skoncil jednym mailom, ale nemala by si to brat ako osobnu tragediu. Ty mas 20, ja mam o 25 rokv viac, urcite si myslis, ze babicky do tvojej kategorie nepatria, (este ale nie som babickou) a tiez som prezila svoju osobnu tragediu, tak som zase slobodna, dobre vyzerajuca a plna elanu do zivota, pred 4 rokmi som sa zoznamila o 10 rokov starsim rozvedenym, mali sme prekrasny 2 rocny vztah,az kym som vazne neochorela,on mi ako "chlap" poslal meilik, ze sa rozhodol nas vztah ukoncit, nepadlo mi to najlepsie, ale slzy som uz neronila, len som mu odpisala, ze respektujem jeho rozhodnutie. Po 2 rokoch sa mi ozval, prosikal ako maly chlapec, aby som ho prijala naspat, rada by som pocula nazory, skusenosti inych, ako by sa na mojom mieste zachoval(a), viem urcite, ze si nasiel inu, a preto ma opustil, co som mu odpustila davno, ale prijat ho naspat?, lebo uz som bola zase fit a plna zivota? kazdy mesiac mu vypisuje litanie, ako ma miluje a podobne..., ale ja mu uz neverim a davno som ho z hlavy vypustila.

envy1234

a dakujem vam vsetkym za podporu... nikdy som nikoho tak nemilovala, nikdy som sa nikomu tajk neodovzada a nikomu som nikdy tak neverila ako jemu..... teraz bud len cakat ze si ujasni city ku mne alebo sa zmierit s tym, ze budem single... ale nikdy nebude, k nikomu citit to co k nemu... a to tak velmi boli....

envy1234

no dnes sme sa nejako pohadali a rozisiel sa so mnou..cez net.... ha, a to som si myslela z toto je moj definitivny vztah a ze raz bude otcom mojich deti...mam sice len 20 a asi to znie trapne, ale ja som vazne verila ze ma uprimne miluje a ze to s tymi citmi mysli vazne... ja bez neho zit neviem ani nechcem, najradsej by som nezila, ak ma nechce... ja neviem co mam robit..milujem ho viac ako svoj zivot... placem ako male decko ked mu vezmu hracku... ja bez nehi umriem

MilanM3M

Nechcem uz pisat detaily, lebo si to priatelka nepriala. Budem ju tentokrat uz respektovat. Uz nechcem spravit chybu. Ale jedno viem. Som stastny, ze som ju opet videl, hoc ma nechce. Ma najkrajsie oci na svete. A cela je taka proste super. Ale najkrajsie je jej srdce. Verim v to. Budem cakat, kolko bude potrebne. Musim uz raz konecne dokazat, ze uz nebudu len slova, ale skutky, aby sa nebala sa vratit, ked jej to vnutro a niekto da pocitit, kto ju fakt miluje uprimne. A tiez by som nechcel hned svadbu. Ale najprv dokazat, ze som uz iny a opet taky, ako kedysi, resp. lepsi, lebo uz ju poznam, vtedy som ju nepoznal. Ma inak vela prace, aj skolu popri tom. Ma toho dost. Ale dufam, ze popri tych svetskych problemoch nezabudne na slovo Laska a na mna. Urcite budem cakat. Diky za vsetko sisi. envy1234, drz sa. Idem spat, som mrtvy.. Ahojte.