Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Sisi, ano, pisala to moja priatelka.
Konecne som ju objal. Boze, bol to pocit, ktory sa neda zaplatit ziadnymi peniazmi. Je to najlepsie dievca na svete, aj ked ma nechce.
Pokracujem nadalej v modleni sa za nas, aby sme boli opet spolu a stastni ako volakedy a aby tak bolo navzdy. A pokracujem v pretvarani svojho vnutra a sameho seba, aby zo mna uz nikdy nebol sebec, ale milujuci muz, priatel a mozno raz buduci manzel, ktory je pre svoju polovicku oporou. Dufam, ze moju lasku a zmenu vyciti v praxi i v srdci a ze jej cas ukaze, ze jej chyba ten, ktory ju tak velmi a nadovsetko miluje...
envy1234, viem ze je to velmi tazke a neda sa nemysliet. Tazko poradit, ci mu vyvolavat, ci sa vzdat. Moj nazor je, ze netreba to vzdat, ani toho druheho do nicoho nutit. On sa musi rozhodnut sam, ak to bola a je prava laska, tak sa vrati a ozve sa nam. Ak to bol len špás, tak zabudne za par dni.
Moja priatelka chodila so mnou z cistej a nezistnej lasky, obaja sme sa mali radi, to viem. A preto viem, ze sa oplati modlit sa za navrat, jednotu, aby sme boli jedno, a aby tiez som sa cely zivot spraval tak, ako sa mam. A to sa da jedine vtedy, ked budem mat respekt pred Ním, pred priatelkou a jej laskou a oddanostou a aj pred sebou samým.
envy1234, drzim Ti palce. Drzal som sisisissi, a pomohlo. Vsetkym okolo mna to pomohlo. Dufam, ze aj vase mile slova, ktore tu padli, pomozu na oplatku aj mne...
Milan,
Písala toto predtým naozaj tvoja bývala, ak áno, mám taký pocit, že potrebuješ čas, ty uz nic nevyriesis teraz... môžeš len dúfať.
Držím palce
Envy 1234 - Chudinka moja, chod za kamartkami, ksi cokoladu, vyplac sa a onedlho snád bude lepsie, ak sa s tebou rozisiel takto, tak je to hajzel a nezasluzi si ta, si prenho pridobra
so mnou sa dnes ten moj rozisiel cez net a to sme si planovali spolocnu buducnost.... ;-(
Ahoj milana. Ok, skusim pisat trosku menej sladko, skusim pisat fakty a uz nie to, ako sa citim..
Ahoj sisi,
diky Ti moc. To, ze ma nechce, som uz pocul zoci-voci. Takze uz len nechat tomu cas, a dufat. Prave som po polhodinovej spovedi :)
Ono v kazdom vztahu pride raz nejaka kriza. To potvrdi kazdy, aj rodicia, starsi ludia. Keby sa mal kazdy vztah ukoncit pri nejakej krize, tak tu nie je nikto zenaty. Zakladom vztahu je vediet odpustit. A to odpustat cely zivot. Su aj ovela tazsie situacie v zivote (choroba,..) a musi sa vydrzat vsetko. O tom je vztah. A samozrejme o tolerovani chyb toho druheho, nechciet ho prerobit podla seba. Treba vediet a chciet robit kompromisi..
Ak si najde dievca po tak dlhej dobe ineho, je jasne, ze ten sa k nej bude spravat pekne. Kazdy sa na zaciatku sprava pekne, ked si ju chce ziskat. V dnesnej dobe je dost tazke najst dobre dievca / chlapca. Kazde druhe mlade dievca fajci, pije, ma za sebou 10 vztahov...
Toto bol moj prvy aj jej. A sme spolu 6 rokov. Mozno si mysli, ze s druhym to bude pekne, ale aj tam pride raz kriza, ako v kazdom vztahu.. a tam sa to ukaze.. (neprajem to samozrejme nikomu, ale je to fakt, ze ziaden vztah nie je idealny, ako ani neexistuju dvaja idealni bezchybni ludia..)
Treba vediet odpustat, vzdy a znova. Ale treba si vediet aj uznat chybu a napravit ju, ak uz sa vyskytne.
A ked som niekomu slubil(a) vernost, tak mozem odcestovat kdekolvek, ale musim vediet, ze toto a toto nemozem, lebo ja uz som zadana.
A ze sa tam niekto vyskytol iny.. Dennodenne sa stretavame s roznymy ludmi, z ktorych niektori mozu byt pre nas aj prijemny, povedia nam lichotku alebo co. Ale to neznamena, ze mame vymenit svojho partnera za ineho...
A zaroven nie je mozne po 6 rokoch vztahu zabudnut. To sa neda.
Mozno to chce cas, ked to bola z mojej strany velka chyba, urcite sa to za tyzden nespravi. Ale ta laska sa tam moze prebudit znova, a aj ten clovek na druhej strane moze pocitit, ze mu ta laska chyba. Alebo aj pri novom priatelovi mu moze ta prva laska, ktora trvala dost dlho, chybat...
To vsak uz je mimo nas, mozme sa uz len modlit, aby to dobre dopadlo.
Urcite som nechcel zle. Dokoncil som ja skolu, dokoncil som stavbu, priatelka prave dokoncuje skolu. Teraz, ked uz to mohlo byt OK, tak sa to zaseklo... Necham tomu cas, ale ja stale milujem a svoje srdce som nezatvoril...
Milan, ja fakt len v dobrom. Zmen tuto svoju ulisnost. Kazdej normalne babe by tieto reci casom zacali liezt na nervy. Z tych presladenych slov sa mi zacinaju kazit zuby....
Ahojte.
Nebudem tu uz pisat nase sukromne veci, riesime ich sami. Je to tak lepsie.
Asi tu uz ta sanca nie je, bohuzial, je mi to velmi luto. Stale Ta milujem a po takej dobe a po tom, ako viem, ze sme sa mali radi, by som od Teba 2 vety nikdy v zivote necakal:
- "Ja si zijem uz svoj zivot"
- "Uz Ta nemam rada"
Viem, ze to nezmenim, a donutit sa nic neda. Tak fajn. Aj tak budes v mojom srdci stale, lebo zabudnut sa neda..
Dakujem vsetkym prispievatelom, ktori mi verili, aj po tom incidente (co niekto nieco napisal v mojom mene). Aspon viem, ze este stale existuju ludia, ktori....
Tebe sisisissi vdaka za drzanie prstov, pomohlo to a povzbudilo. Ked sa nieco udeje, dam Ti to tu vediet, aspon strucne.
Majte sa a prajem krasny den.
Mojko, prepac mi, ze Ta milujem a ze nedokazem Ta vymazat zo srdca...
Kdyz si bajecnu zenskou vezme bajecnej chlap, . . .
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((
P.S. pre mirusiiiik:
Myslel som, ze TOTO je prava laska..
Aj si to stale myslim a citim.
Mylil som sa ??????????????
:((