Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahoj sisisissi :-)
...netuším, koľko máš rokov Ty a Tvoj priateľ.
Ale reakcia Tvojho priateľa bola v tej Tebou spomínanej príhode-chvíli neprimeraná...aj keď..
Netušíš sisisissi, čo mohlo byť príčinou tej jeho "nevysvetliteľnej" reakcie???? Pretože za 7r sa už musíte navzájom dobre poznať po všetkých stránkach a preto tá jeho reakcia je vážne neprimeraná, pretože isto vie - kedy hovoríš niečo v rámci srandy a kedy už hovoríš niečo vážne.
Čo sa v skutočnosti za tou jeho reakciou skrýva, môžeme len hádať..napríklad..čo ak v mínulosti mu už jeho brat nejakú priateľku "prebral" a pri Tvojich slovách sa mu to pripomenulo a obáva sa, že môže opäť kvôli bratovi prísť o ženu ktorú miluje; alebo má nízke sebavedomie a obáva sa konkurencie ktorú si mu vtedy nechtiac pripomenula; alebo je prehnane žiarlivý; atd atd...proste možnosti je veľa a treba si to čím skôr vydiskutovať a medzi Vami dvoma ujasniť a uviesť všetko na pravú mieru.
Pretože len vzájomnou komunikáciou túto záležitosť-situáciu vyriešite.
Ty mu zreteľne a v pokoji vysvetli, že si to povedala v rámci "šantenia", bláznenia, že si to vyslovila v rámci žartu-srandy....a on ako dospelý jedinec, ktorý ťa miluje - by to mal vedieť pochopiť.
Ak to nebude schopný pochopiť - ale skôr nebude to chcieť pochopiť...hm, tak treba porozmýšlať, či celý "problém" nebude len v tom, že hľadal akúkoľvek zámienku-dôvod-príčinu na hádku a Vaše akoby "odlúčenie"...proste či nehľadá únik z Vášho vzťahu.
Ale verím že toto nie je príčinou jeho správania a že si to ujasnite a opäť budete obaja vo vzťahu šťastní a spokojní :-)
dakujem... ale obavam sa, ze aj pre mna existuje len ten jeden... najhorise je, ked si myslis, ze si nasla toho praveho, ale on ten nazor zjavne nezdiela.... no svitaky budu uzasne, s bratom v puberte, babkou a rodicmi idee na chatu..:/
:D
Och to je mi ľúto... Dúfam, že napriek všetkému budú pre teba tieto sviatky aspoň ako tak pekné a pomaly zabudneš. Mne kamarát keď som bola v kríze povedal jednu vetu- hoci mi nepomohla, aspoň ma rozptýlila : Chlapa vystrieda ďalší chlap , tak ako pápeža ďalší pápež.
No, ja s tým nemám skúsenosti, neviem, čo je na tom pravdy, ale pre mna existuje len jeden chlap. Dúfam, že aj ty toho pravého čoskoro nájdeš.
sisi, nezmenilo sa nic, neozval sa...ja uz ani nedufam..pekne sviatky vsetkym...
tak sorry,ale ta lutujem ze s clovekom s ktorym zijes al. si 7 rokov si neprisla na to aky to je pako,preboha ved ked dvaja su tak dlho spolu mali by uz poznat ake reakcie mozu ocakavat a co je sranda a co nie...!!!nemyslis?mozno ma komplexy zo svijho brata,mozno si mysli ze je lepsi,krajsi,mudrejsi a co ja viem co este...nechaj to tak mozno sa ti ozve on ked mu budes chybat,a potom si to v klude vysvetlite,ale treba hladat pricinu tej jeho reakcie,lebo mne sa zda prehnana...
ale nevieme co sa za tym moze skryvat!!!
mozem sa spytat v aku pracu to mas? Nebolo by mozne ist sa trochu na nich postazovat? Potom si uz mozno daju na teba pozor