Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pokaslala som to

MilanM3M

Ahoj mirusiiiik.
Dakujem za Tvoj nazor, trafila si to, presne tak sa citim a tiez si myslim, ze je v tom iny.
Ahoj IJ. (nebudem tu pisat tvoje meno, kvoli nam..) Ty si moj milacik a Tebe som obetoval vsetko a aj chcem obetovat cely zivot. Vidim, ze si sa zmenila, odvtedy, co si odisla pracovat inde. A aj mas ineho, tiez je to dvovod, lebo keby si bola sama, tak by som Ti chybal. Teraz mas nahradu. Ale ja som sam, trpim, cakam Ta, a nechcem inu nahradu, lebo mojmu srdcu nerozkazem, kto mu ma chybat. Proste mu chybas Ty. Nehnevaj sa na mna, ze som to tu pisal. Aj Ty si nase sukromne veci pisala niekomu cez ICQ vyse roka, co sa mi tiez nepaci, ale co uz. Vravela si, ze pisanie je neskodne. Tak som pisal aj ja. Nic konkretne. Ale myslim, ze pisanie pocas toho roka dost ovplyvnilo vztah a internet je riadna zrada..
Nie, viem ze pisanim nic nevyriesim. Ani ostatni, co tu pisali svoje pribehy, nic nevyriesia, len potrebuju sa poradit a potrebovali nadej. A ja som tu nadej potreboval velmi, lebo si nevies ani predstavit, ako som sa citil aj sa citim. Ale vidim, ze to Tvoje MTN bolo len MT. Teda nie NAVZDY!
Len docasu. Preto uz neverim nikomu, ked mi niekto povie mam ta rada.
Som velmi zklamany, co si dokazala spravit po 6 rokoch. Je to velka bolest. Ja sa na Teba nehnevam, len tuzim, aby sme si vzajomne odpustili a boli opet spolu. Ty si teraz silna, lebo mas ineho, ale prava laska sa vymazat neda. Teda aspon v to ja verim.
Vidim a citam, co mi pises a velmi ma to boli. Velmi. Lutujem, co som spravil zle. Po 6 rokoch by som mal dostat sancu. 6 rokov skoro dennodenne byt spolu, tak je jasne, ze su rozne dni, aj pekne, aj nepekne. Ale ja som si chybu uvedomil, no neubehlo ani 2 tyzdne od rozchodu a Ty uz mas ineho. Po tolkych rokoch. Ked sme sa uz brali ako rodina, nasi aj vasi. Ked bola na plane svadba, deti a vsetko. Ale najpodstatnejsie, ked sme sa milovali celym srdcom.
Ale ak si myslis, ze budes stastna s inym muzom, a ze uz mi sancu dat nechces, nic uz ja nezmozem, a moje prosenie o prepacenie a sancu, moja tuzba po Tvojom objati sa uz nenaplni. Velmi mi je bez Teba prazdno.. Moje srdce tuzi po Tebe a nic si nevymyslam, tak to citim!
Prepac mi, mojko. Chcem, aby si bola v zivote stastna aj Ty a tiez sa nehnevam, co bolo, bolo.
Daj si pozor, koho si vyberies, aby bol dobry.
Ak zmenis svoj nazor, tak Ta moje srdce caka a ponuknem Ti ho naspet na dlani. Len dufam, ze uz nebude neskoro...

ex-priatelka

Uz by si konecne mohol prestat vypisovat tie hovadiny kazddemu koho stretnes..myslis ze tym nieco vyriesis??nie nevyriesis...je mi ta luto, chcem aby si bol stastny, no bohuzial budes musiet byt stastny s inou, lebo po tom vsetkom co si mi spravil sa ja k tebe nevratim...bola by som salena...mne sa nechcelo vsetko citat, lebo uz to poznam naspamat...a ano mam aj ineho..ale ten iny nebol ôravy dovod na rozchod , s tym inym som sa stretla az po rozchode, 6 rokov som bola verna, vztah stroskotal na tom ze milan bol blby nymsleny, sebec, ktory si myslel ze v zivote bude mat vsetko na co si ukaze a so mnou bude zametat ako s handrou..bohuzial bol na omyle, bol si so mnou az prilis isty...lubila som ho celym srdcom, ale uz ho nelubim, lebo sa mi spravanim sprotivil, nehnevam sa na neho, prajem mu aby bol stastny ale nech mi da raz a navuzdy pokoj...
PS PRE MILANA: nadalej vypisuj vsetky nase osobne veci...CAU
IJ

mirusiiiik

ahoj milan,od zaciatku som citala tvoj pribeh..strasne mi spravanim pripominas mojho brata..nemyslim si,ze si slizky ako had,skor si chalan ktory sa zalubi celym srdcom a je schopny pre lasku oobetovat vsetko..presne jak moj brat..podobne ako teba,len zrazu,ho opustila priatelka po dlhych rokoch..musim ti vsak povedat,ze bol v tom iny chalan,a som presvedcena,ze aj v tvojom pripade je v tom iny:(je mi to luto...skus sa s tym vyrovnat..viem ze sa to to zda nemozne,ale po dlhom case sa s tym zmieris..drzim ti palce..raz najdes tu pravu lasku..

MilanM3M

Ahoj sisi. Mam zle spravy a opet sa citim velmi zle.Dnes na obed som s nou telefonoval. Prosil som ju o odpustenie, vyznal jej lasku. Povedala mi, ze sa nevrati ku mne z lutosti, ze uz ma nema rada a ze si zije svoj zivot. Doteraz bola doma, boli sme spolu, bolo super. Ked odisla v januari na zaskolenie, zmenila sa. Zistila, ze nemusi len sediet doma a to, pocom stale tuzila, byt navzdy spolu, teraz chcem ja a ona uz nie. Neverim, ze ma takto sklamala. Hoc bolo i pekne i zamracene. A zevraj je tam v tom aj niekto iny, co neviem potvrdit, ani vyvratit. Som psychicky na dne a boli ma srdce. Veril som a stale dufam, ze ma este ma rada a ze sa vrati. Ona tvrdi, ze nieco mozno este citi, pameta, ale uz nechce viac byt so mnou... :((((((((((
A ja po nej tak tuzim......
Preco ?????????????????????????
Milujem Ta, Milacik, NAVZDY! Odpusť mi.

MilanM3M

Este poznamka pre halinapalina:
Ano, mali sme v umysle sa vziat, ved uz bolo aj vsetko na jesen tohto roku objednane...
Ale ja si myslim, ze prsten je teraz predcasny krok. Najprv dokazat zaujem a zmenu. A dufat, ze mi da sancu...

MilanM3M

Ahoj sisi.
Vcera som jej poslal smsku k narodeninam, ziadna reakcia.
Dnes som jej poslal opet 2 sms, na co mi odpisala, ze ju nemam rusit, ze ma pracu a ze svoj nazor nezmeni. :((
Odvtedy placem, chveje sa mi zaludok...
Myslel som, ze odvtedy po 2 tyzdnoch na nu zabudnem. Ale prave naopak. Cim dlhsie, tym horsie a tym nie menej, ale viac mi chyba a myslim na nu stale.
Ahoj halinapalina. Myslim, ze skustky som spravil, nechcem jej posielat zase 50 sms, to uz nespravim, to by sa ani jej nepacilo. Kedze nie je doma, viac nemozem spravit. Bol som aj za nou minulu sobotu tej praci, a nic. Teraz uz zacina od pondelka robit tu doma, uvidime. Chcel som jej prsten dat, ale na to musi byt najprv dobre a najprv musim dlho dlho ukazat, ze tu zmenu myslim vazne, az potom mozem nieco ziadat. A aj ma upozornila vtedy, ze ziaden prsten nech nenesiem...
Fakt som na dne a neboj, moje vyjadrenia lasky som si neprecital nikde na internete. Pochadzaju z mojho vnutra...
Ked som ju vtedy sklamal spravanim, ma pravo byt nastvana, ale neverim, ze po tak dlhej dobe sa z nej laska vypari.. Viem, ako ma milovala aj ako ja milujem ju. Preto viem, ze jej chybam a ze mozno len chce byt taka tvrda, ale viem, ze jej srdiecko tiez citi bolest a samotu a chce byt opet spolu.
Inak by som uz neveril nikdy nikomu, ked by mi povedal, mam ta rad.
Milujem ju a velmi mi chyba. A nie je to len o pisani tu. To len pisem so sisi, ze co sa zatial udialo. Okrem toho boli aj skutky, su aj budu. A uvidime, ci to prinesie ovocie a prebudi lasku. Dokazovat, ze som sa zmenil, treba velmi dlho a spravat sa k zene pekne treba cely zivot. A ma to vychadzat z vnutra, nie z pretvarky. Toto vsetko som pochopil, ale z jej reakcie je mi velmi smutno. Strasne mi chyba, je zmysel pre mna. Mam 27 a revem jak 5 rocne decko... Mozem za to?
Milujem ju. Iba ju.

halinapalina

Ja to tu priebezne citam a stotoznujem sa s poznamkou - si slizky ako had. Mas plnu hubu sladkych reci, takych, o akych si si asi precital, ze zeny chcu pocut, ale kde su skutky??? Ked jej vypisujes take nasladle k*k*tiny ako sem, tak sa necudujem ze nereaguje. Sprav nieco ohromne spontanne - skus vynimocne mlcat a doniest jej povedzme snubak a uvidis. Ak odmietne, mas to cele za sebou - keby mala v plane dakedy si ta vziat, neodmietla by. ked odmietne, znamena to, ze by ta odmietla aj o tyzden, o mesiac ci o rok.

MilanM3M

Ahoj sisisissi. Dnes vecer som jej poslal smsku k narodeninam. Neodpovedala. Ziadna reakcia... :(
Velmi ju milujem a neverim, ze po 6 rokoch na mna zabudla. Zase len cakat. Uz nevladzem... Milujem ju. Velmi. :(

MilanM3M

Inak to co o nej napisal, by som nikdy nevyslovil, lebo viem, ze za 6 rokov nikoho ineho ani nepobozkala a ze som jej prvy a jediny. To viem. A rovnako ona je moja prva a jedina. A je to dobry pocit, nic nelutujem ani nebudem.